26 / 04 / 2024

Dendro Türkiye, ahşabı dış mekanlara taşıyor!

Dendro Türkiye, ahşabı dış mekanlara taşıyor!

70 bin metrekare alana kurulu tesisleriyle Türkiye ve dünyanın en modern parke üreticileri arasında gösterilen Dendro, ahşabın doğal güzelliğini iç mekanlardan dış mekanlara taşıyor



Tasarımcısına zihnindeki projeleri eksiksiz olarak zeminlere yansıtma imkanı sağlayan, ürünleriyle mimarların vazgeçilmez markası olan Dendro, Veranda Deck koleksiyonuyla da oldukça iddialı.

İç mekanlar için sunmuş olduğu zengin ürün alternatiflerini dış mekan için de oluşturmayı başaran Dendro, iroko ağacının sağlamlığıyla estetiği buluşturuyor. Veranda Deck koleksiyonuyla sıra dışı projelere imza atan Dendro, Veranda Deck serisi ile konfor ve kaliteyi tasarımcılarla buluşturuyor. Hammaddesi iroko ağacından oluşan Veranda Deck koleksiyonu sert hava şartlarında bile estetik yapısından hiçbir şey kaybetmiyor.

VERANDA DECK İLE DIşž MEKANDA DA SINIRSIZ TASARIM ÖZGÜRLÜĞÜ

Karo Deck (dış mekan ahşap kaplama) uygulamalarında istenirse panellerin yönleri değiştirilerek özgür tasarım uygulamalarının gerçekleştirilmesi de mümkün olabiliyor. Dendro, kullanıcılarına tüm ürünleri ile tasarım özgürlüğü sunarken, ürün gamına eklediği Veranda Deck ile de bu özgürlüğü sağlamayı sürdürüyor.

Kaymayan yüzeyi sayesinde ıslak zeminlerde bile rahat hareket etme olanağı sağlayan Veranda Deck ürünleri sauna, banyo, duş ve havuz kenarlarında tercih ediliyor. Herhangi bir keskin köşesi de bulunmayan Veranda Deck ürünleri, çocukların gönüllerince rahat hareket edebileceği ve zarar görmeden oyunlar oynayabileceği mekanlar sunuyor.

Afrika"nın ruhunu ve sıcaklığını dış mekanlara taşıyan Dendro Veranda Deck Serisindeki ürünlerin doğal esnekliği ve tasarımsal uygulamalara imkan tanıyan yuvarlak kenarları sayesinde; aileler çocukları için güvenli alan bölmeleri oluşturabildiği gibi, özgün ve özgür tasarım uygulamalarında, bahçe ve peyzaj alanlarında, otel - restoran - cafe teras ve balkonlarında, kuru ve ıslak zeminlerde vazgeçilmez bir ürün olma yolunda yoğun talep görüyor.

DENDRO HAKKINDA  
Dünyanın en seçkin zemin yapı üreticilerinden olan DENDRO Lamine Parke, ASPEN liderliğinde 2007 yılında sektöre adım atmış olup, kısa bir süre içinde Türk tasarımcıların vazgeçilmez markası olmayı başarmıştır.
DENDRO Firması en son teknolojik donanım ve profesyonel alt yapısı ile 60 bin metrekare açık ve 12 bin metrekare kapalı alanda, Avrupa standartlarında E1 kalitesinde üretim yapmaktadır.

Firma, aralıksız devam eden Ar-Ge çalışmaları ve doğa dostu teknolojisi ile Türk tasarımcılarının ve kullanıcıların vazgeçilmez markası olmayı başarmıştır. Ahşabın ortam şartlarına karşı oluşturduğu genleşme gibi istenmeyen etkileri en aza indiren DENDRO   Lamine parkeler, üç farklı ağaç katmanının çalışma yönleri birbirlerine dik açı oluşturacak şekilde yerleştirmesi ile oluşturulmaktadır. Üç katmanlı yapısı sayesinde ahşabın doğal çalışması % 70 oranında yok ediliyor. Hassas fırınlarda kurutulan ahşap tabakaların E1 standardındaki özel tutkallarla bir araya getirilmesi ile oluşturulan DENDRO parkelerin panel uçlarında kullanılan 10 cm boyundaki Marine Grade su kontra plağı ile parkelerin birleşim yerleri, yapıya görüntü açısından ömür boyu koruma sağlamaktadır. Otomatik makinelerle uygulanan altı kat, özel UV sertleştirilmiş Bona X marka cila, DENDRO lamine parkeyi daha dayanıklı hale getirmektedir. DENDRO lamine parke, plank / iki strip ve üç strip lamine parke seçenekleri ve özel olarak fırçalanmış, yağlı, renklendirilmiş ürün seçenekleri ile de her zevke ve beğeniye uygun olarak hizmet vermeye devam etmektedir.


Geri Dön