28 / 03 / 2024

Denizli Merkezefendi'nin kütüphane projesine özel ödül!

Denizli Merkezefendi'nin kütüphane projesine özel ödül!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Merkez Kütüphanesi projesi Sign Of The City Awards'tan 'En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde, 'Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' dalında, Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.



Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından inşa edilen Merkez Kütüphanesi projesi, 'Sign Of The City Awards' organizasyonunda 'En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde, 'Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' dalında, Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Hürriyet Gazetesi'nden yer alan habere göre, Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin sahiplerini bulduğu 'Sign Of The City Awards 2018' organizasyonundan özel ödül alan Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, ödülü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un elinden aldı.

Başkan Subaşıoğlu, iki yıl üst üste projelerinin ödül almasından dolayı mutluluk ve gurur yaşadıklarını söyledi. Subaşıoğlu, "Merkezefendi Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl yapımına başladığımız Merkez Kütüphane ile ilgili 'Sign Of The City Awards' yarışmasında 'Türkiye'de Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' dalında Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldük. Büyük bir mutluluk ve gurur yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.


Geri Dön