29 / 03 / 2024

Denizli'de 19.2 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Denizli'de 19.2 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Denizli Defterdarlığı, Kumkısık, Bereketler, Eskihisar ve Çakmak mahallelerinde bulunan 6 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 17 Ağustos'ta yapılacak arsaların toplam satış bedeli 19 milyon 216 bin TL olarak belirlendi.



Denizli Defterdarlığı, Kumkısık, Bereketler, Eskihisar ve Çakmak mahallelerinde bulunan 6 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 17 Ağustos'ta yapılacak arsaların toplam satış bedeli 19 milyon 216 bin TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Denizli Defterdarlığından:


1 - Aşağıdaki tabloda yer alan taşınmazlardan (1) sıra numarası ile (3) sıra numarası arasındaki taşınmazların satış ihaleleri 16.08.2016 tarihinde, (4) sıra numarası ile (6) sıra numarası arasındaki taşınmazların satış ihaleleri 17.08.2016 tarihinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile tablolarda belirtilen saatlerde yapılacaktır.

2 - İhaleler, Denizli Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü makam odasında toplanacak Komisyon huzurunda yapılacaktır. Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

3 - İhalelere katılabilmek için isteklilerin; nüfus kayıt örneğini veya aslını ibraz etmek suretiyle nüfus cüzdanı örneğini, 2016 yılında alınmış İkametgâh Belgesini, geçici teminatı yatırdıklarına dair makbuzları veya Bankalarca ve Özel Finans Kurumlarınca verilen (süresiz) geçici teminat mektubunu, Tüzel Kişiler ise ayrıca, siciline kayıtlı olduğu (Ticaret Odası, Esnaf Odası vb.) yerden alacakları yılı içinde onaylı oda sicil kaydı ve tüzel kişilik adına ihaleye katılacak kişiye verilmiş noter onaylı yetki belgesi ve imza sirkülerini, ihale saatine kadar komisyona vermeleri gerekmektedir.

4 - İstekliler 2886 sayılı Kanunun 37. maddesine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini ihalenin başlama saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına ulaşmış olmak kaydıyla iadeli taahhütlü bir mektupla da gönderebilirler. Postada meydana gelecek gecikmeler halinde teklif işleme alınmaz.

5 - Hazinece satışı yapılan taşınmaz mallar, satış tarihini takip eden yıldan itibaren 5 yıl süreyle Emlak Vergisinden muaftır. Ayrıca, satış ve devir işlemleri ile bu işlemler sırasında düzenlenen belgeler vergi, resim ve harçtan müstesna tutulmuştur. Talep edilmesi halinde satış bedelinin taksitle ödenmesi mümkündür.

6 - Taşınmaz mal satış ve kiralama ihaleleri Katma Değer Vergisinden muaftır.

7 - Şartnameler ve ekleri mesai saatleri içinde Milli Emlak Müdürlüğünde bedelsiz görülebilir.

8 - Türkiye genelindeki ihale bilgileri http://www.milliemlak.gov.tr adresinden, Denizli İlindeki ihale bilgileri http://www.denizlidefterdarligi.gov.tr adresinden öğrenilebilir.

İlan olunur.

1 - SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZ MALLARA İLİŞKİN TABLO

 

Denizli de 19.2 milyon TL ye satılık 6 arsa!


Geri Dön