16 / 04 / 2024

Derma Novel Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Derma Novel Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Omar tarafından kuruldu. 



Derma Novel Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Omar tarafından kuruldu. 

Derma Novel Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
GENEL TİCARET -Her türlü ticari mal ve hizmetlerin ihracatını ve ithalatınıyapmak. EMLAKÇILIK -Şirket öncelikle yerli ve yasaların izin verdiği çerçevede yabancı gerçek ve tüzel kişilere istedikleri her türlü emlak ve taşınmazın alımı, satımı, kiraya verilmesi ve kiralanması konusunda aracılık ve danışmanlık hizmetlerini vermek. -Kent içinde, kent dışında, belediye sınırları içerisinde veya dışında, imarlı ve imarsız her türlü arsa ve arazinin, konut ve barınma amacıyla kullanılan bağımsız mülkiyet konusuev, yalı, konak, köşk, villa, kat mülkiyeti yasası çerçevesinde alınıp, satılabilen ve kiralanabilen apartman dairesi ve bağımsız bölümleri, eklentilerinin, şirket,otel, motel, kamping, tatil köyü, turistik restaurant, gece klubü, lokanta, kafeterya, pastahane, diskotek ve benzeri eğlence tesisleri gibi hizmet ve turizm sektörüyle ilgili işletmelerin, apartman biçiminde yapılmış iş merkezi, han, sanayi sitesi, fabrika, atölye, imalathane gibi işyeri ve imalathane olarak kullanılabilen ticari ve sınai binaların, devre mülk sistemi ile edinilmiş bağımsız bölümlerin, devremülk haklarının alımı, satımı, kiraya verilmesi ve kiralanması konularında danışmanlık ve aracılık hizmetlerini vermek. -Bu hizmeti yürütülebileceği her türlü işyeri ve şubesini açabilir, başkasının açmış olduğu bu tür işyerlerini işletmek, ortak olmak, satın almak, arsasını alarak inşa etmek, başkalarına kiralamak ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön