26 / 04 / 2024

DKY İnşaat'tan Kartal sahiline Deniz Yıldızı!

DKY İnşaat'tan Kartal sahiline Deniz Yıldızı!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'nın Lokum Evler projesinde ön satışlar başladı. Projede yüzde 18'e ek olarak, yüzde 12 peşin indirimi sunuluyor. Daire fiyatları 235 bin liradan başlıyor.



İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DKY İnşaat, Metropolist Yapı ile birlikte yeni bir projeye imza atıyor. İstanbul Tuzla'da 'Lokum Evler' projesine başlayacak olan DKY inşaat ve Metropolist Yapı, ön talep toplamaya başladı. Konut ve park alanı dahil olmak üzere 53 dönüm arazi üzerine inşa edilecek olan proje 2+1 ve 3+1 tip, 722 konuttan oluşuyor. Yüzde 18 ön lansman indirimi ve yüzde 12 peşin ödeme indirimiyle projedeki daire fiyatları 235 bin lira ile 362 bin lira arasında değişiyor. Projelerinde doğa ve yeşile öncelik tanıyan mimari anlayışı benimsediklerini belirten DKY İnşaat Başkanı Ali Dumankaya, "Daire sakinlerinin günlük hayatın stresinden uzaklaşabildikleri yeşil alanlar tasarladık. Günlük hayatın stresini atmaya çalışırken aidat stresi de yaşamasınlar istedik. Aidatın dert edilmediği, kira öder gibi aidat ödemeyecekleri bir proje sunuyoruz" dedi. Metropolist Yapı Başkanı Ömer Derbazlar ise, "Maksimum kullanılabilir alanı olan ferah ve kullanışlı daire planlarıyla oturumcu kitlenin beklentilerini karşılamak istedik" diye konuştu. 


PEŞİNE YÜZDE12 İNDİRİM

Ön satışları yapılan Lokum Evler, esnek ödeme planları ile dikkat çekiyor. Lansman öncesine özel yüzde 18 indirim avantajına ek olarak, peşin ödemelerde de yüzde 12 indirim uygulanıyor. 


KOMŞULUK İLİŞKİLERİ GELİŞECEK

Son yıllarda yitirilen mahalle kavramının öne çıktığı, unutulan ve ertelenen komşuluk ilişkilerinin yeniden kurulabileceği sosyal mekanlara sahip Lokum Evler projesi, özel olarak tasarlanmış peyzaj alanlarıyla da dikkat çekiyor. 


KARTALSAHİLİNE DENİZYILDIZI

İstanbul Kartal'da deniz ve adalar manzaralı 'Deniz Yıldızı' projesi için de ön talep toplanmaya başladı. DKY inşaat'ın hayata geçirdiği projenin, deniz yıldızının gövdesinden esinlenilerek tasarlandığı belirtildi. 2+1, 3+1, 4+1 tip 173 daireden oluşan proje, Kartal Metroya 2.5 km, E- 5'e 1.3 km mesafede bulunuyor. 


METROWİN TOWER'DA TESLİMATA 6 AY KALDI

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'nın bir diğer projesi olan Metrowin Tower projesinde de teslimler 6 ay sonra yapılacak. İstanbul Pendik'te yükselen proje, 18 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede, 92 adet 65 ile 130 metrekare aralığında değişen 5 farklı tip ofis bulunuyor. Ayrıca 41 ile 331 metrekare aralığında değişen toplamda 2 bin 55 metrekare alana sahip birleştirilebilir 10 adet mağaza/ dükkan yeralıyor. 


İNŞAAT İSKELELERİ ÇELİK OLACAK

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye'de en çok ölümlü iş kazalarının yaşandığı inşaat sektöründe gerekli önlemlerin alınması için çalışma başlattı. Ruhsat verilirken iskele projesinin sunulmasını isteyecek olan Bakanlık, belli bir yükseklikten sonra ahşap yerine çelik iskele kullanımını da zorunlu hale getirecek. Çevre Bakanı İdris Güllüce, "Artık yüklenici firmalar çok daha dikkatli olmak zorunda. İnsan hayatı ucuz değil. Alacağımız bu tedbirle ile iş kazalarını en aza indirgemeyi hedefliyoruz" dedi. 


ŞEFFAFLIKTA 34'ÜNCÜYÜZ

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı Avi Alkaş, Türkiye'nin bu yıl Küresel Gayrimenkul Şeffaflık Endeksi'nde 102 ülke arasında 34'üncü sırada yer aldığını bildirdi. Yapılan işlemler, kayda geçen değerler, gerçek değerlerle işlem yapılıp yapılmadığı ve emlak vergisi uygulamalarının ne kadar gerçeği yansıttığına göre şeffaflığın belirlendiğini anlatan Alkaş, Türkiye'nin endeksteki yerinin daha fazla iyileşebileceğinin altını çizdi. Endekste İngiltere birinci olurken, bu ülkeyi ABD, Avustralya, Yeni Zelanda ve Fransa takip etti. Türkiye, endekste Tayvan, Romanya, İsrail, Slovakya ve Yunanistan gibi ülkelerle birlikte 'yarı şeffaf ülke' olarak yer aldı. 


İNŞAAT SEKTÖRÜ YÜZDE 5.2 BÜYÜDÜ

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Dündar Yetişener, yılın ilk çeyreğinde ekonominin yüzde 4.3, inşaat sektörünün yüzde 5.2, inşaat malzemeleri sektörü sanayi üretiminin ise yüzde 6 büyüdüğünü belirtti. Yetişener, "Küresel ve siyasi risklere karşı Türkiye ekonomisi yılın ilk çeyrek döneminde iyi bir performans göstermiştir" diyerek, özel sektör inşaat harcamalarının kamu harcamalarının önüne geçmesini önemli bir gelişme olarak değerlendirdiğini söyledi. 


GERİ ALIM GARANTİLİ PROJE

Beza İnşaat, Tuzla Orhanlı'da yapımını sürdürdüğü Maksimum Life projesi için teslim sırasında yüzde 25 kârla geri alım garantili satış gerçekleştiriyor. Ay sonuna kadar, sınırlı sayıda daire için geçerli olacak 'Minimum yatırım, maksimum kazanç' kampanyasında metrekare fiyatları bin 100 TL'den başlıyor. 6 blokta toplam 160 daireden oluşan projeden ev sahibi olmak isteyenlere peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


6 AY SONRA TESLİM 

4 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede, 60 ve 70 metrekare büyüklükte 1+1 daireler ile 120 metrekare genişliğinde 2+1 dubleks konutlar yer alıyor. Maksimum Life'da tüm etapların 6 ay içinde teslim edileceği açıklandı. 


HOBi ALANI OLACAK

Sevgi Evleri, Korumalı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri, Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezleri, Engelsiz Yaşam Merkezleri, ortalama 10 çocuğun yaşayabileceği, mutfak, salon gibi sosyal alanların da bulunduğu villa tipi evlerden oluşacak. Tesislerde hobi alanları ve spor alanları olacak. 


VİLLA TİPİ SOSYAL TESİS

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde, Türkiye genelinde villa tipi 43 sosyal tesis inşa edilecek. Proje kapsamında; Kayseri'de Sevgi Evi; İzmir, Adana, Denizli, Elazığ, İstanbul, Trabzon'da 6 Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi;  Ankara  Sincan, Kocaeli, Konya'da 3 Korumalı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşa edilecek. Adıyaman, Afyon, Muğla Fethiye'de ise 6 Engelsiz Yaşam Merkezi yapılacak. Adana, Ankara Polatlı, Antalya, Balıkesir,  İzmir  Basın Sitesi, İzmir Bornova, Kırklareli Kofçaz, Nevşehir Avanos, Tekirdağ Malkara, Yozgat Sorgun, Zonguldak Devrek'te ise 11 huzur evi yatırımı gerçekleştirilecek. Uşak, Denizli Babadağ'da yapılacak olan huzur evi ve Diyarbakır'da inşa edilecek olan Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezleri'nin projeleri tamamlandı. Yapım ihalesi için çalışmalara başlandı. Diğer yatırımlar da kısa sürede sonlandırılacak. 


Tel: 0216 517 9 517

Web: www.denizyildizikartal.com


Takvim


Geri Dön