28 / 03 / 2024

DKY İnşaat'tan referansla yüzde 3 indirim fırsatı!

DKY İnşaat'tan referansla yüzde 3 indirim fırsatı!

Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan kampanyası gerçekleştiren DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, konut sektöründe yaz sezonunda zam beklemediklerini söyledi.



Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan kampanyası gerçekleştiren DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, konut sektöründe yaz sezonunda zam beklemediklerini söyledi.

 

DKY İNŞAATTAN KAMPANYA FIRSATI

Ramazan ayı boyunca iki projede de yüzde 3 indirim sunduklarını dile getiren Dumankaya, "Bu oran DKY Kartal'da 12 bin, Lokum Evler'de ise 9 bin Lokum Rezidans'ta ise 6 bin liralık bir indirime denk geliyor. Ramazan ayına özel kampanyamız ile DKY Kartal projemizde 396 bin TL, Lokum Evler'de 286 bin, Lokum Rezidans'ta ise 183 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün" dedi.


875 KONUT DAHA KAZANDIRILACAK 

DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya ise bu yıl lansmanını gerçekleştirdikleri DKY Kartal projesindeki konutların yüzde 70'ini sattıklarını belirterek, "Yoğun ilgi bizi bölgede bu konseptte birkaç proje daha yapmaya yöneltti. İki arazide kentsel dönüşüm projesi için anlaşmalarımızı imzaladık. Birisi 175 diğeri 700 konuttan oluşan 2 projeyi daha Kartal bölgesine kazandıracağız" dedi. 


YABANCI YATIRIMCININ İLGİSİ BÜYÜK 

Anadolu yakasına yabancı yatırımcı ilgisinin her geçen gün arttığını ifade eden Ömer Dumankaya, "Özellikle Kartal'a yabancıların yoğun ilgisi var. Geçmişte sadece Avrupa yakasındaki lokasyonların tanıtımı yapıldı. Biz projelerimizle Kartal'ı daha iyi ve daha doğru tanıtmaya başladık. Kartal'ın lokasyonu, ulaşım avantajı ve deniz manzarasını gören yabancı yatırımcı çok beğeniyor" diye konuştu. 


4 SEMTE 5 PROJE 

DKY İnşaat, Kartal'daki iki yerıi projenin yanı sıra 2015 sonuna kadar Kağıthane, Çeliktepe ve Sultanbeyli bölgelerinde olmak üzere 3 projeye daha başlamayı planlıyor. Projelerden birisi Kağıthane'deki Beşler Sııcuk fabrikasının olduğu arazi üzerinde yükselecek. Sultanbeyli'de Fatih Caddesi üzerindeki projede ise ticari alanlar, ofisler ve konutlar yer alacak. Çeliktepe'de de kentsel dönüşüm projesine imza atılacak. 


REFERANSLA % 3 İNDİRİM 

BUGÜNLERDE başlatılan Referans Kampanyası ile DKY Kartal ve Lokum Rezidanstan ev alanlar, ev almaya referans oldukları kişilerin, projeden birinde ev almaları halinde, beyaz eşya ya da ankastre seti kazanıyor. DKY inşaat müşterisinin referansı ile gayrimenkul satın alanlara ise, yüzde 3 indirim imkânı sunuluyor. Referans Kampanyası 31 Aralık 2015 tarihin de sona erecek. 


Yeni Akit


Geri Dön