25 / 04 / 2024

DKY Kartal Rezidans ödeme planı!

DKY Kartal Rezidans ödeme planı!

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY Kartal

DKY Kartal Rezidans ödeme planı kapsamında peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor. Bahçe katları ve ofis bloğu satışa sunulan proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta bulunuyor.



DKY Kartal Konutları İstanbul Kartal Soğanlık bölgesinde inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 561 bin TL'den, ofis fiyatları ise 8 milyon TL'den başlıyor. 


DKY Kartal Rezidans ödeme planı kapsamında esnek ödeme fırsatları yer alıyor. Teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 331 adet konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. 


DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen  DKY Kartal  Evleri Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre mesafede yükseliyor. 


DKY Kartal Rezidans ödeme planı!

Dairelerin 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5, 6+1.5 olarak dizayn edildiği DKY Kartal Soğanlık'ta 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. 


Soğanlık DKY Kartal'da açık ve kapalı kullanımlı havuzları, bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, yemyeşil çimenler, otopark, çiçek bahçeleri, fitness center, koşu parkurlar, su kanalları gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


15 soruda DKY Kartal projesi için tıklayın!


DKY Kartal adres: Kartal M1 Alışveriş Merkezi Karşısı-İstanbul


Soğanlık DKY Kartal satış ofisi 

Telefon: (0216) 517 9 517

Web: www.dkyinsaat.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön