26 / 04 / 2024

Dobidos akıllı klozet devri

Dobidos akıllı klozet devri

Dobidos Akıllı Klozetler; Tuvalet kağıdı, ıslak mendil ve el kullanımına son veren yapay zekası sayesinde kullanıcısına teknolojinin tüm konforunu sunuyor!



Dobidos Akıllı Klozetler, kişisel temizlikte el kullanımını ortadan kaldırıyor. Bildiğimiz taharet muslukları Dobidos teknolojisi ile evrim geçirerek nozıl adını alıyor.Nozıllar hareketli, ritmik, ayarlanabilir debisi ve sıcak su ile yaptığı temizlikle tuvalette duş ferahlığı yaşatıyor.

Türkçe menülü kontrol paneli ve ergonomik uzaktan kumandası ile kişisel temizliği gerçekleştiren Dobidos Akıllı klozetler, sıcak oturak, sıcak su ile kişisel temizlik ve kurutma imkanı sağlarken ıslak mendil, tuvalet kağıdı ve el kullanımına son veriyor.


Dobidos Akıllı klozetlerde yapılan el değmeden kişisel temizlik ve anti-bakteriyel yapısı, tuvalet yoluyla bulaşan bir çok hastalığı önlerken, bide fonksiyonuyla bayan kullanıcılarına ayrıca bir koruma sağlıyor.

Dobidos Akıllı Klozetler aynı zamanda kendini temizleme özelliğine de sahip. Cera Clean seramik malzemesiyle pislik tutmazken, sifon jet özelliği ile de fırça kullanma gereksinimini ortadan kaldırıyor ve anında temizlenen klozetlere dönüşüyor. Her kullanımda kendi kendini temizleyen nozıl ise son derece hijyenik bir temizlik sağlıyor.


Tek su çıkışından beslenen, sessiz çalışan ve montaj gerektirmeyen monoblock rezervuarları ile su sızdırma ihtimali de ortadan kalkıyor. Dobidos Akıllı Klozetler, elektrik ve elektronik kısımlarının çok iyi izole edimliş olması sebebiyle güvenliğinizi de garanti ediyor. Tüm parçaları binlerce kez testten geçirildikten sonra tüketicinin kullanımına sunulan Dobidos Akıllı Klozetlerin farklı tercihlere cevap veren 5 modeli bulunuyor.

Geri Dön