20 / 04 / 2024

Dobidos'dan sıcacık klozet

Dobidos'dan sıcacık klozet

Dobidos, kışın buz gibi klozet kapaklarını tarihe kaldırıyor ve kişisel temizlikte kullanılan suyu kademeli olarak 40 dereceye kadar ısıtıyor.



Tuvalet kağıdı, ıslak mendil ve el kullanımına son veren, kişisel temizlikte devrim yaratan,yapay zekası sayesinde kullanıcısına teknolojinin ve lüksün tüm konforunu sunan Dobidos akıllı klozetler, banyolarında da lüksten vazgeçmeyenlerin tercihi.


Bu ısıtma sisteminin 40 derece üzerine çıkmaması hem elektrik tasarrufu sağlıyor hem de ciltte yüksek sıcaklıktan dolayı oluşacak tahrişleri önlüyor. Ayrıca kurutma işlemini de yine kademeli olarak sıcak hava ile gerçekleştiriyor. Bu işlemleri düşük miktarda kullandığı elektrik enerjisi ile yapıyor.

Dobidos'un sıcak su ile yaptığı temizlik, özellikle bayanların maruz kaldığı bir çok rahatsızlığın önüne geçilmesine de yardımcı oluyor, temizliğin el değmeden yapılması da bakteri ve mikropların bulaşmalarını engelleyerek daha sağlıklı bir yaşam sürmemizi sağlıyor.

Dobidos'un antibakteriyel yapıya sahip sıcak oturak ve sıcak su ile yıkama özelliği olan fakat ekstra özellikleri ile farklılık kazanan 5 modeli var. 5 farklı modelle, akıllı klozet herkes tarafından kullanılması amacı ile 500 $+kdv den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

www.dobidos.com.tr

Geri Dön