18 / 04 / 2024

Doğa Koleji'nin sahiplerine 240 milyon liralık icra takibi!

Doğa Koleji'nin sahiplerine 240 milyon liralık icra takibi!

Doğa Koleji'ni 2016'da Metal Yapı Konut'un sahibi Ömer Saçaklıoğlu almıştı. Türkiye'de 123 kampüsü olan Doğa Koleji'nin sahipleriyle ilgili Temmuz 'da icra takibi başlatıldı. Üç ayrı icra takibinin tutarı 240 milyon lira seviyesine ulaştı.



Doğa Koleji'ni 2016 yılında Metal Yapı Konut'un sahibi Ömer Saçaklıoğlu satın almıştı. Türkiye'de 123 kampüsü yer alan Doğa Koleji'nin sahipleriyle ilgili Temmuz ayında icra takibi başlatıldı. Üç ayrı icra takibinin tutarı 240 milyon lira seviyesine ulaştı.

Yaklaşık bir yıl boyunca ekonomik sıkıntılar içerisinde ve satılması planlanan Doğa Koleji'nde aylardır maaş alamayan öğretmenler ders boykotu yapıyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; bir yıl boyunca ekonomik sıkıntılar içerisinde olan ve satılması planlanan Doğa Koleji'nde aylardır maaş alamayan öğretmenler ders boykotu yapıyor. Öğretmenler tüm alacakları ödenene kadar derslere girmeyeceklerinden bahsetti. Okul yönetiminin yaşananlara sessiz kalmasına öfkelenen veliler de öğretmenlerin boykotuna destek verdi. Öğretmenler, okulların önünde açıklama yapıp durumlarını anlattı.

Doğa Koleji nin sahiplerine 240 milyon liralık icra takibi!

SATIŞTA SONA GELİNDİ

Uzun zamandır satışı planlanan okulun Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ise personele şu ifadeleri kullandı: "Kurumumuzun bu sancılı süreçten çıkması adına yapılan görüşmelerde sona gelinmiştir. Kısa sürede resmi açıklama yapılacaktır."


Geri Dön