19 / 04 / 2024

Doğa Park Evleri İzmir satılık!

Doğa Park Evleri İzmir satılık!

Firma: Koç İnşaat

Proje: Doğa Park Evleri

Doğa Park Evleri İzmir satılık daire tipleri 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede, banka kredisi ve firma bünyesindeki ödeme planlarından da yararlanılıyor...



Banka kredisi ile konut sahibi olunan Doğa Park Evleri  İzmir  satılık daire bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede toplam 72 adet daireden meydana geliyor.


Konutların tamamının aşanı 140 metrekare olarak belirlendiği Doğa Park Evleri İzmir nerede sorusuna İzmir Gaziemir yanıtı uygun görülüyor. Projede yer alan konutların satışlarına devam ediliyor.


Firma bünyesinde taksitlendirme de yapılan Doğa Park Evleri İzmir satılık daireler 2016 yılı içerisinde teslim edilecek. Proje, 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Doğa Park Evleri İzmir satılık!


İzmir Gaziemir  Doğa Park Evleri  sosyal alanları arasında; yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, spa, açık-kapalı otopark, güvenlik hizmeti, spor alanları gibi imkanlar yer alıyor. 


Koç İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen Doğa Park Evleri İzmir satılık tipleri 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede her katta 4 adet daire bulunuyor.


İzmir Gaziemir Doğa Park Evleri satış ofisi:

Telefon: (0232) 251 28 17

Web Adresi: www.dogaparkgaziemir.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön