20 / 04 / 2024

Doğu'nun en büyük AVM'si Ceylan Karavil Park Nisan'da açılıyor!

Doğu'nun en büyük AVM'si Ceylan Karavil Park Nisan'da açılıyor!

Hizmete girdiğinde Doğu’nun en büyük alışveriş merkezi olacak Ceylan Karavil Park, 30 Nisan 2014’te açılıyor. 150 Milyon dolarlık projenin yaklaşık 4 bin kişiyi istihdam edeceği bildirildi...




Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu’nun en büyük alışveriş merkezi olacak Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi, 30 Nisan 2014’te hizmete girecek. Alışveriş merkezini tanıtmak ve son durumu hakkında bilgi vermek amacıyla, Karavil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Karavil ve Ceylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Ceylan ev sahipliğinde 7 Mart 2014, Cuma günü AVM’de yer alacak yerli ve yabancı marka temsilcilerinden 250 kişinin katılımı ile özel bir toplantı gerçekleştirildi. 


Diyarbakır Şanlıurfa Bulvarı'nın en önemli kavşağında açılacak olan, 150 Milyon dolar yatırım bedeline sahip Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi’nin tanıtım toplantısında konuşan Karavil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Karavil “Ceylan Grup ile birlikte sadece ekonomik değil sosyal ve kültürel bir yatırım olma özelliği de taşıyan bu projeyi şehrimize kazandırmaktan gurur duyuyoruz. Yılda yaklaşık 15 milyon ziyaretçiye hizmet vermeyi hedefleyen dört katlı AVM, çağdaş mimarisi ile Diyarbakır’ın dikkat çeken yapılarından biri olacak. Yaklaşık 4000 kişinin istihdam edileceği bir projede ayrıca biri üç yıldızlı, diğeri beş yıldızlı olmak üzere iki ayrı otel de yer alacak. Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi gerek mağazaları gerekse  yeme içme mekanları, sinema salonları, okyanus akvaryumu ve çocuk eğlence merkezi ile  Diyarbakır’daki eğlence ve sosyal hayatın çehresini değiştirirken, önemli bir boşluğu da doldurmuş olacak” dedi. 


Katılımcılar, toplantı sonrasında AVM inşaatını gezerek çalışmalarla ilgili bilgi de aldı. Aralarında Migros, LC Waikiki, Koton, YKM, Ayakkabı Dünyası, Flo, Teknosa, Mavi Jeans, DeFacto, E-Bebek, Deichmann, English Home, Madama Coco, D&R, Toyzzshop, Burger King, Pierre Cardin, Us Polo, Damat, Kiğılı, İpekyol gibi 200 mağazanın bulunduğu Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi bünyesinde 2.000 araçlık otopark, 2.000 kişi kapasiteli Cinemaximum,  2.800 metrekarelik oyun alanı Dreampark, Dünya denizlerinden ve göllerinden örneklerin sergilendiği   3.000 metrekarelik güneydoğunun ilk okyanus akvaryumu yer alıyor. Ceylan Karavil Park’ın kiralama ve yönetim hizmeti, dünyanın önde gelen gayrimenkul ve mülk yönetimi şirketlerinden Alman Bilfinger Real Estate Türkiye Mülk Yönetim Hizmetleri tarafından yürütülüyor. 



Dünya


Geri Dön