25 / 04 / 2024

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne fakülte müjdesı!

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne fakülte müjdesı!

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin açılış törenine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Diş Hekimliği Fakültesi'nin de kurulduğunun müjdesini verdi.



AK Parti  İzmir  Milletvekili Binali Yıldırım, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katıldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yıldırım törende gerçekleştirdiği konuşmada DEÜ tarafından Kiraz'da bu yıl açılması planlanan İzmir'in ilk Veteriner Fakültesi sonrasında Diş Hekimliği Fakültesi'nin de kurulduğu müjdesini verdi.

Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile fakültenin resmileştiğini söyleyen Yıldırım, "Allah, çok güzel hizmetler yapmayı hepimize nasip etsin" şeklinde konuştu. DEÜ Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar ise yatırımları sürdürdüklerini belirterek, hedeflerinin dünyanın ilk 500 üniversitesi arasında bulmaj olduğunu ifade etti.  Milletvekili Yıldırım ve Rektör Hotar, Kiraz'a canlı yayınla bağlanarak Veteriner Fakültesi'nin Akademik Açılışını sahneden öğrencilerle birlikte yaptı.
 


Geri Dön