20 / 04 / 2024

Dora Şahintürk kimdir?

Dora Şahintürk kimdir?

JLL Türkiye’de, 1 Aralık 2019 tarihi itibarıyla Dora Şahintürk  Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak atandı. Peki Dora Şahintürk kimdir? Dora Şahintürk daha önce hangi görevlerde bulundu?



Dora Şahintürk kimdir?

Dora Şahintürk, JLL Türkiye’nin alışveriş merkezi yönetimi ve danışmanlığı faaliyetlerinden sorumlu. Şahintürk, bugün Türkiye’de alışveriş merkezi yönetimi hizmeti alan dört alışveriş merkezinden birini yöneten ekibin lideri.

Dora Şahintürk, kariyerine Anadolu Grup şirketi olan Efes Pilsen’de Pazarlama Uzmanı olarak başladı ve Ulustrans’da Pazarlama Yöneticisi olarak iş yaşamını sürdürdü.

Daha sonra Arkas Holding’te Kilit Müşteri Yöneticisi olarak çalışmış ve Bölge Yöneticiliğine yükseldi. Dora Şahintürk, perakende sektöründeki kariyerine CEFIC Türkiye’de, Alışveriş Merkezi Müdürü olarak başladı. Ardından ECE Türkiye’de Kiralama Departmanı’nın sorumluluğunu üstlenerek Ankamall, Beylikdüzü Migros, Maltepe Carrefour, Espark ve Towncenter gibi birçok projenin kiralama süreçlerini yürüttü.

Dora Şahintürk ayrıca kendisi Türkiye’deki pek çok Carrefour projesinin de yönetiminden sorumlu oldu. 2006'da ortakları Aydın Yurdum ve Tarkan Ander ile birlikte AVM Partners firmasını kurarak alışveriş merkezleri konusunda danışmanlık yapmaya başladılar.

Eğitim ve Sertifikalar

Dora Şahintürk lise eğitimine Toronto, Donview Lisesi’nde başlamış ve İstanbul’da Maarif Koleji’nde devam etti, Brüksel’de SHAPE Amerikan Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimi Maryland İşletme bölümünde başladı ve Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu.
 

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!
 


Geri Dön