26 / 04 / 2024

Dragos Royal Towers'ın yüzde 80'ni satıldı!

Dragos Royal Towers'ın yüzde 80'ni satıldı!

Ziya Yılmaz: Dragos Royal Towers'ta konutların yüzde 80'ini sattık



DAP Yapı'nın, İstanbul'un en gözde konut bölgelerinden biri haline gelen Kartal'da, sahil yolunda hayata geçirdiği Dragos Royal Towers'ta 88-270 metrekare aralığındaki 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin fiyatları, 440 bin TL'den başlıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Dragos Royal Towers'ı bu yıl sonuna kadar tamamlayacağız. Tablo gibi projelerimizden biri olan Dragos Royal Towers'ta konutların yüzde 80'ini sattık" diyor.

ŞELALE konsepti ile Kağıthane, Çekmeköy, Taşdelen ve Sancaktepe'de hayata geçirdiği Şelale Evleri, Şelale Village, Şelale Premium Residence, Şelale Space Center, Şelale Konakları gibi nitelikli konut projelerinden sonra son iki yılda DAP Centro Futura (250 ünite), DAP Dragos Royal Towers (212 konut) gibi iki residence projesine daha imza atan DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Centro Futura'nın yüzde 90'ını, Dragos Royal Towersla ise dairelerin yüzde 80'ini sattıklarını bildirdi.

Bugüne kadar binlerce konut üreten DAP Yapı, Dragos Royal Towers adlı projesini yıl sonunda tamamlayacak. Projede metrekaresi 4 bin 650 TL ile 6 bin TL aralığında olan daireler, alıcıyla buluşmakta zorlanmıyor, çünkü hitap ettiği segment, butik niteliğindeki DAP konseptini benimsiyor.

Yarının teknolojisi ite üretiyor
Türkiye'de günün şartlarını karşılayan teknolojilerle inşaat yapıldığını dile getiren Ziya Yılmaz, "Çünkü yarının teknolojisi maliyetli. Biz bu maliyeti göze aldık ve binalarımızı en modern şekilde inşa ettik" diyor. DAP Yapı'nın, Kartal'da, eskiden Bağdat Caddesi olarak anılan sahil bandına 92 adım mesafede inşa ettiği Dragos Royal Towers'ta 4 residence blokta 212 daire var. 88-270 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin fiyatı 440 bin TL'den başlayıp 1 milyon 725 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Bölgenin kaderip değiştiriyoruz
Ürettikleri konutları daima söz verdikleri tarihten önce ve vaat ettikleri kalitede teslim ettiklerini söyleyen Ziya Yılmaz, "Projelerimiz; önce semtin, ardından İstanbul'un çehresini değiştirecek kadar iddialı. Gittiğimiz yere katma değer kazandırdık. Çarpık zihniyetle inşa edilen binaların yanında tablo gibi' projelerimiz; kalitesi ve en önemlisi üstün inşaat özelliklerine sahip. DAP projelerini seçenler 'ayrıcalıklı' yaşama geçiyor" diye konuşuyor.

Enfes manzara, sıfır peşinatla
Dragos Royal Towers ve Centro Futura projelerinde; kalan son daireler için alıcıya özelçefitli ödeme kolaylıkları oluşturuluyor; DAP Yapı'nın özkaynaklarıyla 'sıfır peşinat'la ve esnek ödeme planları sunuluyor. Rezidans hizmetleri dışında fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis ve basketbol sahaları, yürüyüş-dinlenme alanları ve SPA merkezinin bulunduğu Dragos Royal Towers'te projede tüm daireler Kınalı, Heybeli, Burgaz ve Büyükada'nın enfes manzarasına hakim.

Krize inat duble üretim yapacak
DAP Yapı'nın 2009'da yaklaşık 500 adet konut üretimi gerçekleştirdiğini bildiren Ziya Yılmaz, 2010'da bu sayıyı ikiye katlayarak 1000'e çıkaracak. Ziya Yılmaz, "Yurtdışında, önünden geçerken durup seyrettiğimiz binaların benzerlerini artık bizler de üretiyoruz. Orijinal tasarımları olan, gelecek nesillere kalacak ve değerini uzun yıllar boyunca koruyacak binalar inşa etmek istedim. Ürettiğimiz tüm projeler önce benim zihnimde şekillendi, sonra da işinin ehli mimarlar tarafından çizilerek hayata geçirildi. DAP projelerinin hiçbiri standart konut kategorisinde değil; özellikli ve niteliklidir. Orijinalliğiyle de hemen göze çarpar" diyor. Ziya Yılmaz, 1990'lı yıllardan itibaren ürettikleri projelerin "hani şu dev şelalenin aktığı proje" ya da "yelkene benzeyen kuleler" şeklinde anılmasından mutlu olduğunu belirtiyor ve "İnsanların hafızasında böyle yer etmek, statik ve estetik açıdan kabul görmek, bir inşaatçı açısından zirvenin ta kendisidir. Markalaşmak budur" diye konuşuyor.

DAP Royal Center için rezervasyonlar başladı
DAP Yapı'nın Maltepe'de inşaatına başladığı iki yeni kule de, görünümü ve kalitesiyle dikkat çekecek. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, inşaatına yeni başladıkları DAP Royal Center için ön talepleri almaya başladıklarını, ilk taleplerin 'motive edici' olduğunu söylüyor. 120 ve 140 metre yüksekliğinde iki kulede, 212 konutu barındıracak DAP Royal Center, Dragos Royal Towers projesinde olduğu 'yelken' konseptinde, fakat bambaşka bir görünümde inşa edilecek.

Gölette sandallar gezecek
DAP Royal Center'daki kuleler, binada yaşayanların dairelerine sandalla gelip gideceği bir gölet içinde yer alırken, aynı konsept dahilinde 5 bin metrekare açık ve kapalı alanlı sosyal tesis de inşa edilecek. Proje, 2011 yılında tamamlanacak; iki kulenin ortasında yer alacak 13 katlı bina ise DAP Yapı'nın Genel Müdürlük binası olarak kullanılacak.

Çekmeköy'ün en iyi 'ödeme' planı Centro Futura'da
SANCAKTEPE'de, Ocak 2008de başlayıp, Şubat 2009'da yaşama geçirilen Centro Fütura projesinde, satışların yüzde 90'dan fazlası tamamlandı. 6'şar katlı 7 blok ve 203 rezidanstan meydana gelen projedeki son daireler için Çekmeköy bölgesinin en iyi ödeme kampanyası sunuluyor. 30 Nisan'a kadar sürecek olan kampanyada, kalan daireler için, 120 aya 0.62 faiz oranı, isteyene 180 aya kadar vade uygulanıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipinde, 71 metrekare ile 263 metrekare büyüklüğündeki rezidanslar, bahçe ve teras dubleks seçenekleriyle alıcısını bekliyor. Japonların 'Osaka Sistem' dediği bitişik nizam proje, sempatik ve renkli mimarisiyle dikkat çekiyor. Sosyal tesis, modern yaşamın temel bir parçası olarak yapılandırıldı. Projede 3 katlı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, çocuklar için oyun parkları, yürüyüş ve dinlenme alanları, Aquapark, restoran ve kafelerin yanı sıra 44 dükkandan oluşan alışveriş merkezi de bulunuyor.

0216 517 1 517

www.dragosroyaltowers.com

www.dapyapi.com.tr

[email protected]


Geri Dön