26 / 04 / 2024

Dubai Cityscape Global 2015 bugün başladı!

Dubai Cityscape Global 2015 bugün başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından olan ‘Cityscape Global 2015’ bugün Dubai’de başladı. Dev fuara Türk firmalarının ilgisi oldukça yoğun. Firmalar fuarda en iyi projelerini uluslararası mecrada sergilerken sıcak satışını da yapabiliyor.



Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından olan ‘Cityscape Global 2015’  bugün Dubai’de başladı. Dev fuara Türk firmalarının ilgisi oldukça yoğun. Firmalar fuarda en iyi projelerini  uluslararası mecrada sergilerken sıcak satışını da yapabiliyor. Fuardaki en iyi yerleri kiralayan Türk firmaları, bölgede pek çok önemli iş adamıyla bir araya gelerek davetler düzenliyor.


TORUNLAR 5. Levent'i tanıtacak


Torunlar GYO, dünya gayrimenkul piyasası açısında oldukça önemli bir fuar olan Cityscape’e, İstanbul’un en dikkat çekici projeleri arasında yer alan Torun Center ve 5. Levent projesi ile katılarak

Ortadoğu ve Körfez yatırımcılarına bu projelerini tanıtma fırsatı bulacak. Kısa sürede büyük bir satış grafiği yakalayan ve birinci etabının yüzde 75’i satılan 5. Levent projesi hem yaşamak hem de yatırım için ideal bir proje olarak dikkat çekerken, Körfez yatırımcısının özellikle 5. Levent’e ciddi ilgi gösterdiği de belirtiliyor. 


Dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projesi ‘PİYALEPAŞA İSTANBUL’


Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Beyoğlu bölgesinin çehresini değiştirecek Piyalepaşa İstanbul projesi, Dubai Cityscape Global 2015’te yerini alıyor.

 Her yıl dünyanın birçok ülkesindeki emlak yatırımcısı ve geliştiricisini buluşturan fuarda Piyalepaşa Gayrimenkul, katılımcılara Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’u tanıtacak. Piyalepaşa İstanbul, bölgesel ve uluslararası gayrimenkul yatırımcılarının yanı sıra mimar ve tasarımcıların katıldığı bu önemli platformda Mipim’den sonra ikinci kez görücüye çıkacak.  İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da, Polat markası tecrübesiyle hayata geçen Piyalepaşa İstanbul projesinde 2018 yılında yaşamın başlaması hedefleniyor. 82 dönüm arazi üzerindeki projede konut, rezidans, ofis, otel ve mağazaların yer aldığı alışveriş sokağı (AVS) bulunuyor. 


NEF yeni projeleriyle Dubai'de


Foldhome ve Foldoffice konseptleri gibi patentli keşifleriyle gayrimenkul sektörünün en yenilikçi markası olan Nef, Türk konut sektörünün bu yıl oldukça ilgi gösterdiği Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’nda;

 Ataköy’ün yeni yüzü haline gelen Nef Ataköy 22’yi ve İş GYO iş birliği kapsamında, İstanbul Topkapı’da eski Şişecam fabrikasının bulunduğu 80 dönümlük arsa üzerinde hayata geçirilecek olan İnistanbul projesini sergileyecek. Nef’in tasarıma verdiği önemi de yansıtacak olan fuar standında, ünlü tasarımcı Sebastien Leon Agneessens’in tasarladığı İstanbul’u simgeleyen “Golden Horn” heykeli de fuara farklı bir hava katacak.      


Ağaoğlu yine iddialı


Fuara bu yıl dördüncü kez katılacaklarını belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bugüne kadar Dubai’de çok başarılı satışlar gerçekleştirdiklerini söyledi.

 Ağaoğlu, “Bugün Türkiye’de yabancıya daire satan herkese önemli katkımız var. Çünkü biz orada sadece kendimizi değil, İstanbul’u, Türkiye’yi de çok iyi tanıtıyoruz. Yine iddialıyız. Belirsizliklere rağmen oradan umutluyuz. Bizzat katılacağım, yine sıcak satışlar yapmayı da bekliyoruz” diye konuştu.


ÖZYURTLAR İNŞAAT 4 projeyi görücüye çıkaracak


Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015’te yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat, fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Cityscape’te uluslararası yatırımcılara öncelikle İstanbul’u ve Esenyurt’u daha sonra da projelerimizi anlatacağız. Eylül ayında satışa çıkacak olan Nlive Bahçeşehir projemizi de ilk kez Cityscape’te tanıtacağız” dedi. Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıyla buluşturacak.


DKY en güçlü projeleriyle Dubai'de


Cityscape Global Fuarı’nın 2016 Mart ayında İstanbul’da da düzenleneceğini hatırlatan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Dubai’de ise Türk firmaların en etkin yerlerde konum alarak projelerini tanıtacağını söyledi.

Dumankaya,“Maketler hazır, dev ekranlar hazır. Her şeyi orası için hazırladık. Davetler düzenlenecek. Bölgenin önemli geliştiricileri gelecek. Günün sonunda hedefimiz yurtdışı satışlarımızın temposunu artırmak. Kartal platformu olarak Kartal’ı da tanıtacağız” dedi. 


ALTI PROJE TANITACAK


Dumankaya İnşaat Cityscape’te fuarın en büyük stantlarından birinde yer alacak. Dumankaya Miks, hi-Fit, Dumankaya Horizon, Flex Office Bahçeşehir, Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinin tanıtımını gerçekleştirecek. DKY İnşaat fuarda, DKY Kartal, Lokum Evler’in yanı sıra Kağıthane projesinin maketini ise ilk defa görücüye çıkaracak. DKY İnşaat 180 metrekarelik alan kiralayarak fuara özel hazırlanıyor. 



‘BUSİNESS İSTANBUL’ Dubai CİTYSCAPE’te tanıtılacak!


SVR Gayrimenkul Yatırım Dubai Cityscape Fuarı’nda Business İstanbul projesi ile boy gösterecek.

Küresel yatırımcılar açısından büyük önem taşıyan Dubai Cityscape Fuarı’nda dünya genelinde emsalleriyle kıyaslandığı önde gelen bir proje olan Business İstanbul projesi ile boy göstereceklerini ifade eden SVR Gayrimenkul Yatırım yetkilileri, 6. Hall 6B25 nolu standda olacaklarını belirtiyorlar. Business İstanbul’un 250.000 m2 inşaat alanına, 150.000 m2 kiralanabilir alana sahip olduğuna değinen SVR Gayrimenkul Yatırım yetkilileri, altı blok halinde yükselen Business İstanbul’un yenilikçi mimarisi ve konforlu ofis yaşamıyla iş dünyasına benzersiz bir alternatif sunduğunu kaydediyorlar.


EGE YAPI Kağıthane ve Yedikule'yle Dubai'de


Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı; “Uluslararası fuarlar gayrimenkul sektöründe dünya oyuncularını bir araya getiren platformlar olarak büyük önem taşıyor.

 Özellikle Cityscape gibi dünya gayrimenkul sektörünün şekillendiği ve yatırımların değerlendirildiği bir fuarda uluslararası yatırımcılarla bir araya gelme fırsatı bulunuyor. Ege Yapı olarak biz de yabancı yatırımcılardan gördüğü ilgi nedeniyle satışı devam eden “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü Batışehir ve Pega Kartal projelerimizi tanıtırken, Kağıthane projemizi de yatırımcılarla buluşturacağız.  Hem sosyal imkânları hem de cazip fiyat olanakları ile özellikle Körfez ülkelerinden yatırımcıların odak noktası haline gelen Batışehir’de aynı yıl içerisinde büyük bir iş birliğine imza attık” dedi. 


Vahdet Gazetesi


Geri Dön