27 / 04 / 2024

Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı için İngilizce ek çıkarıldı!

Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı için İngilizce ek çıkarıldı!

Yeni Şafak, birçok yatırımcıyı bir araya getiren dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından biri olan Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı'na özel İngilizce ek çıkardı.



Dünya çapında birçok yatırımcıyı bir araya getiren gayrimenkul fuarı bugün Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde kapılarını açtı. Cityscape Global 2016 Fuarı için geçen sene de olduğu gibi bu yılda Yeni Şafak 24 sayfalık İngilizce bir ek çıkardı. Ekte Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Türkiye'deki yatırım fırsatlarını değerlendiren bir yazı kaleme alırken, Ali Saydam ve Hatice Karahan gibi önemli ekonomistler de ek için özel yazılar yazdı. Ek'te ayrıca Albayrak Grubu CEO'su Ömer Bolat'ta önemli değerlendirmelerde bulundu Geçtiğimiz yıl da gazetemiz Yeni Şafak, ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlatan Arapça ve ingilizce Dubai Özel Eki ile bu fuarı değerlendirmişti. Bu yıl da yine özel bir ek ile yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekmek için çalışmalarını sürdürdü.


BUGÜN DAĞITILDI

Ek bugün BAE'nin Sharjah, Dubai, Abu Dabi gibi önemli kentlerde, körfez bölgesinin en etkin gazetelerinden Gulf News ile birlikte ücretsiz dağıtıliyor. Ayrıca fuar süresince çeşitli noktalarda da ziyaretçilerle buluştu. Ekimizde; Türkiye'deki yatırım fırsatları ve analizler yer alıyor.


İNŞAATIN GLOBAL ARENASI

Dubai Cityscape Global Fuarı, her yıl Türkiye'den de yoğun ilgi görüyor. Birçok firma, birbirinden farklı projelerle uluslararası yatırımcıları Türkiye'ye çekmeye çalışıyor. 3 gün süren fuar gayrimenkulun global arenası gibi.



Yeni Şafak


Geri Dön