28 / 03 / 2024

Dumankaya Adres yok sattı

Dumankaya Adres yok sattı

Dumankaya İnşaat'ın yeni projesi "Adres" te 26 gün gibi kısa bir süre içerisinde bütün dairelerin satışı tamamlandı.



4 Aralık Perşembe günü ön satışlarına başlanan ve toplamda 280 daireden oluşan Adres projesinde 30 Aralık itibariyle bütün dairelerin satışı tamamlandı.

Adres projesinin gördüğü yoğun ilgiyi değerlendiren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, "Bir aydan kısa bir süre içerisinde bütün satışların gerçekleştirildiği bir proje üretmenin gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Adres projesiyle piyasanın nabzını tutarak doğru zamanda doğru projeyi alıcıyla buluşturduk . Dumankaya olarak ulaşılabilir fiyatlarla kazandıran projeler üretmeyi misyon edindik. Adres projesi de daha önce gerçekleştirdiğimiz projeler gibi bu felsefeden hareketle geliştirildi .Adres projesi kısa vadede yatırımcısına ciddi getiri sağlayacak bir proje olacaktır ,Markamıza gösterilen ilgi ve güvene teşekkür ederiz" dedi.


Adres projesinin konut yatırımcısını tekrardan harekete geçirmeyi başarmış örnek bir uygulama olduğunun altını çizen Uğur Dumankaya, 2009 yılı içerisinde de piyasa koşullarına göre hazırlanmış yeni projelerle üretmeye devam edeceklerini söyledi.


Dumankaya'nın farklı mimari anlayışı bu projede de kendini gösteriyor. Ağustos 2011'de teslim edilecek Adres'te daireler, akıllı kat planları ile günümüz trenlerine uygun optimum kullanım alanları sunuyor. Bunun yanı sıra Adres'te açık otopark, geniş lobi alanı, açık yüzme havuzu, fitness center, 24 saat güvenlik hizmeti, toplantı odası, yönetim odası, internet/posta odası gibi birçok sosyal donatı alanı bir arada yer alıyor.

0216 393 08 86

Projenin görselleri için tıklayınız...

www.dumankaya.com

İlgili haberler

Dumankaya Adres'te son 97 konut!

Dumankaya Adres bayram seyran dinlemiyor!

Dumankaya Adres'te 39 bin YTL'ye!

Dumankaya Trend ve Akdeniz Evleri'nde erken teslim!

Dumankaya'dan konut almanın tam zamanı!

Trend Extra'da 119 bin YTL'ye!


Geri Dön