25 / 04 / 2024

Dumankaya Adres'in yüzde 85'i satıldı

Dumankaya Adres'in yüzde 85'i satıldı

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat'ın yeni projesi "Adres" büyük ilgi görüyor.



4 Aralık Perşembe günü ön satışlarına başlanan Adres projesinde 10 gün içerisinde 235 daire satılarak toplam projenin %85 i satıldı.

Adres projesinin gördüğü yoğun ilgiyi değerlendiren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, "Şu ana kadar gerçekleştirilen satışların neredeyse yarısı satış ofisine gelmeyerek internet üzerinden projeyi inceleyen alıcılardan oluşuyor" dedi. Mevcut piyasa koşulları içinde yatırımcıyı tekrar harekete geçirecek uygulamaların önemine değinen Uğur Dumankaya, "Adres projesiyle piyasanın nabzını tutarak doğru zamanda doğru projeyi alıcıyla buluşturduk. Dumankaya olarak ulaşılabilir fiyatlarla kazandıran projeler üretmeyi misyon edindik. Adres projesi de daha önce gerçekleştirdiğimiz projeler gibi bu felsefeden hareketle geliştirildi ve kısa vadede yatırımcısına ciddi getiri sağlayacak bir proje olacaktır" dedi. Uğur Dumankaya ayrıca Adres projesinin arsasının kendilerine ait olduğunu ve bu nedenle fiyatları bu şekilde düşük tutabildiklerini de sözlerine ekledi.


Tuzla Aydınlı'daki Adres projesi, 280 konuttan oluşuyor. Proje, optimum kullanım alanlarına sahip stüdyo, 1+1 ve 2+1 tipte konutları bünyesinde barındırıyor. Dumankaya'nın farklı mimari anlayışı bu projede de kendini gösteriyor. Adres'te dairelerin satışları 39.000 YTL ile 97.000 YTL aralığındaki çok özel fiyatlarla sürüyor. Ağustos 2011'de teslim edilecek Adres'te daireler, akıllı kat planları ile günümüz trenlerine uygun optimum kullanım alanları sunuyor. Bunun yanı sıra Adres'te açık otopark, geniş lobi alanı, açık yüzme havuzu, fitness center, 24 saat güvenlik hizmeti, toplantı odası, yönetim odası, internet/posta odası gibi birçok sosyal donatı alanı bir arada yer alıyor.

0216 393 08 86

www.dumankaya.com

İlgili haberler

Dumankaya Adres'te son 97 konut!

Dumankaya Adres bayram seyran dinlemiyor!

Dumankaya Adres'te 39 bin YTL'ye!

Dumankaya Trend ve Akdeniz Evleri'nde erken teslim!

Dumankaya'dan konut almanın tam zamanı!

Trend Extra'da 119 bin YTL'ye!

Geri Dön