28 / 03 / 2024

Dumankaya Cadde'de 118 bin TL'ye!

Dumankaya Cadde'de 118 bin TL'ye!

Dumankaya’nın üç tarafı caddelerle çevrili yeni projesi Dumankaya Cadde, rezidans, home office ve alışveriş birimleriyle Kurtköy’ün yeni buluşma noktası olacak



Dumankaya İnşaat, Kurtköy’de gerçekleştireceği yeni projesi Dumankaya Cadde’yi Feriye Lokantası’nda 10 Ağustos 2010 Salı günü düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı.

Toplantıda proje hakkında bilgi veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Dumankaya ve Uğur Dumankaya, üç caddeye olan cephesiyle Kurtköy’ün en tam merkezinde bulunan Dumankaya Cadde’nin rezidans, home office blokları ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek alışveriş alanları ile farklı bir konseptte geliştirildiğini söylediler.

Kurtköy’ün yeni buluşma noktası Dumankaya Cadde

Dumankaya Cadde projesiyle Kurtköy bölgesindeki yatırımlarını büyüttüklerini dile getiren Uğur Dumankaya; “Kurtköy bölgesi kısa sürede Sabiha Gökçen Havalimanı, Formula 1 pisti, beş yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, eğitim kampüsleri ve sağlık kuruluşlarıyla birlikte İstanbul’un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden birisi oldu. Nitelikli bir projeyle böylesine değer kazanan bir bölgenin tam kalbinde olup yeni bir yatırım fırsatı oluşturmak istedik ve Dumankaya Cadde’yi geliştirdik” dedi.

Ali Dumankaya ise,  “Dumankaya Cadde Kurtköy’de üç tarafı cadde ve bulvarlarla çevrili merkezi bir konumda bulunuyor. Hızla gelişen ve değerlenen Kurtköy’ün bu gelişiminde Trend, Trend Ekstra, Konsept İstanbul ve Minimal projeleriyle önemli bir rol oynadık. Yeni projemiz Dumankaya Cadde ile bu bölgedeki konumumuzu daha da güçlendirerek bölge gelişimine katkımızı sürdürüyoruz. Konut, home office ve alışveriş birimleriyle Kurtköy’ün tam göbeğinde inşa edilecek Dumankaya Cadde tamamlandığında gerek konumu gerekse de sunduğu nitelikleriyle Kurtköy’ün yeni buluşma noktası olacak” dedi.

Dumankaya Cadde yatırımcısına kazandıracak en son bilişim teknolojileri ile donatıldı

Toplantıda bir sunum gerçekleştirerek Dumankaya Cadde hakkında bilgiler veren Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador, Kurtköy, Anadolu Yakası’nın önemli merkezlerinden birisi haline geldi. Kurtköy’ün tam merkezinde bulunan Dumankaya Cadde, özgün ve şık mimarisi, geniş sosyal olanakları ve sunduğu teknolojik yeniliklerle hem yatırım hem de oturum için son derece cazip bir proje olduğunu söyledi.
Dumankaya Cadde’nin 10’ar katlı 3 blokta toplam 303 daireden oluştuğunu belirten Ufuk Kayador; “1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu projede villa konseptine sahip teras bahçeli projede dubleks daireler de yer alıyor. Bloklardan birinin tamamen home office’lere ayrıldığı Dumankaya Cadde’de en son bilişim teknolojisi hizmetler sunulacak. Her daireye kapalı devre yayın ve iletişim platformu ile daire ve home office sakinleri hava durumundan trafiğe ve site içi duyurulara kadar birçok konuda bilgi edinebilecekler. Ayrıca bu projede “Dumankaya Cadde Yaşam Kartı” adını verdiğimiz bir akıllı kart sistemini de uygulayacağız. Bu kart hem sosyal tesislere giriş için hem de kredi kartı özelliği ile Dumankaya Cadde’deki mağazalarda ve diğer alışveriş noktalarında kullanılabilecek. Tüm bunların yanı sıra Dumankaya Cadde sakinleri tüm Dumankaya müşterilerine sunduğumuz Dumankaya Pusula hizmetlerinden de faydalanabiliyor olacaklar.

Kurtköy’de alışverişe Dumankaya Cadde’de çıkılacak
Tago Mimarlık tarafından dizayn edilen Dumankaya Cadde’de her türlü ihtiyacın giderilebileceği zenginlikte ve çeşitlilikte bir alışveriş caddesi bulunuyor. Dumankaya Cadde’nin alışveriş birimleri, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazalarıyla farklı lezzetler sunan, keyifli sohbetlere mekan olacak kafeler ve restaurantlar bölgenin en canlı yerlerinden olacak. Projedeki İç Cadde üzerindeki göletler, fıskiyeler, yansıma havuzları ise atmosfere ayrı bir renk katacak. Bunun yanı sıra Dumankaya Cadde’de açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, toplantı odaları, teras bahçeleri, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi birçok sosyal donatı yer alıyor.
10’ar katlı 3 blokta 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların yer alacağı projede, 1+1’ler 50-55 m2, 2+1’ler 75-80 m2 ve 3+1’ler ise 135-142 m2 arasında değişiyor. Dumankaya Cadde’deki daireler ise 118 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

www.dumankaya.com

0216 585 46 00



Fiyat listesi için tıklayınız

**

Dumankaya İnşaat, Kurtköy’de "Dumankaya Cadde" adlı yeni konut projesini hayata geçirecek.
Tago Mimarlık tarafından dizayn edilen, üç tarafı caddelerle çevrili Dumankaya Cadde, rezidans, home office ve alışveriş merkezinden oluşuyor.

10’ar katlı 3 blokta 1 1, 2 1 ve 3 1 konutların yer alacağı projede, 1 1’ler 50-55 metrekare, 2 1’ler 75-80 metrekare ve 3 1’ler de 135-142 metrekare arasında değişiyor. Dumankaya Cadde’deki daireler 118 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, projenin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Kurtköy bölgesinin, kısa sürede Sabiha Gökçen Havalimanı, Formula 1 pisti, beş yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, eğitim kampüsleri ve sağlık kuruluşlarıyla birlikte İstanbul’un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden birisi olduğuna dikkati çekerek, "Nitelikli bir projeyle böylesine değer kazanan bir bölgenin tam kalbinde olup yeni bir yatırım fırsatı oluşturmak istedik ve Dumankaya Cadde’yi geliştirdik" dedi.

Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya ise, Trend, Trend Ekstra, Konsept İstanbul ve Minimal projeleriyle Kurtköy’ün gelişiminde rol oynadıklarını ifade ederek, konut, home office ve alışveriş birimleriyle Kurtköy’ün tam göbeğinde inşa edilecek Dumankaya Cadde’nin tamamlandığında gerek konumu gerekse de sunduğu nitelikleriyle Kurtköy’ün "yeni buluşma noktası" olacağını belirtti.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ali Dumankaya, Dumankaya Cadde Projesi’nde vadeli satışlarda, "Banka Konut Kredili Ödeme Planı" ve "Dumankaya Finansman Sistemi" sunulacağını anlatarak, alıcılara, 29 bin liradan başlayan peşinatlar ve 60 aya kadar yüzde 0,89, 120 aya kadar yüzde 0,98 faiz oranı ile konut kredisi kullanım imkanı sunduklarını bildirdi.

-"DAİRELERDE EN SON BİLİŞİM TEKNOLOJİSİ HİZMETLERİ SUNULACAK"-
Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador, toplantıda yaptığı sunumla, üç tarafı caddelerle çevrili Dumankaya Cadde’nin, 10’ar katlı 3 blokta toplam 303 daireden oluştuğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"1 1, 2 1 ve 3 1 dairelerin bulunduğu projede villa konseptine sahip teras bahçeli dubleks daireler de yer alıyor. Bloklardan birinin tamamen home office’lere ayrıldığı Dumankaya Cadde’de en son bilişim teknolojisiyle hizmetler sunulacak. Her dairedeki kapalı devre yayın ve iletişim platformu ile daire ve home office sakinleri hava durumundan trafiğe ve site içi duyurulara kadar birçok konuda bilgi edinebilecekler. Ayrıca bu projede ’Dumankaya Cadde Yaşam Kartı’ adını verdiğimiz bir akıllı kart sistemini de uygulayacağız. Bu kart, hem sosyal tesislere giriş için hem de kredi kartı özelliği ile Dumankaya Cadde’deki mağazalarda ve diğer alışveriş noktalarında kullanılabilecek."

Tago Mimarlık tarafından dizayn edilen Dumankaya Cadde’de her türlü ihtiyacın giderilebileceği bir alışveriş caddesinin bulunduğunu dile getiren Kayador, Dumankaya Cadde’nin alışveriş birimlerini, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazaları, kafeler ve restaurantları içerdiğini belirtti. Ayrıca göletler, fıskiyeler, yansıma havuzları bulunacak projede, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, toplantı odaları, teras bahçeleri, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi sosyal donatı alanlarının da yer alacağı kaydedildi. Aralık 2010 tarihinde başlanacak projenin, teslim tarihinin 2013 olduğu belirtildi.
AA

**

Dumankaya İnşaat 'arka bahçe'si Kurtköy'ü 'Cadde'yle taçlandıracak
Dumankaya İnşaat, 2010 yılındaki 4'üncü projesi Dumankaya Cadde'yi satışa sundu. Kurtköy'de Sabiha Gökçen Havaalanı yakınındaki 303 konut ve 46 alışveriş biriminden oluşan projede daire fiyatları 118 bin liradan başlıyor

İstanbul'da özellikle Kurtköy'de onlarca konut projesini hayata geçiren Dumankaya İnşaat "arka bahçemiz" dediği Kurtköy'de 2010'daki 4'üncü projesini satışa sundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumuyla öne çıkan Dumankaya Cadde'de 10'ar katlı 3 blokta 303 rezidans ve home ofis ile 46 adet alışveriş biriminden oluşuyor. 80 milyon liralık bir değere sahip olan proje, ismini üç tarafının caddeyle çevrili olmasından alıyor. Aralık ayında inşaatına başlanacak proje, Mayıs 2013'te tamamlanacak. Dün düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, inşaat sektörünün yaz olmasına rağmen durmadığını belirterek, yeni projeleri Dumankaya Cadde ile bu sürece ivme kazandırdıklarını ifade etti. Uğur Dumankaya, "Onlarca proje geliştirdiğimiz Kurtköy için arka bahçemiz diyebiliriz. Bölge, F1 Pisti, Sabiha Gökçen Havaalanı ve üniversite alanlarıyla bir çekim merkezi oldu. Kurtköy'ün ticaret alanı olarak planlanmış Sabiha Gökçen'e komşu olan bölümünde müşteri ihtiyaçlarını dikkate alarak, projemizde cadde ve iç avlularda alışveriş birimleri oluşturduk" dedi.

'BULUŞMA NOKTASI OLACAK'
Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya da Kurtköy'ün gelişimde Dumankaya olarak büyük rol oynadıklarını belirterek, Dumankaya Cadde'nin de sosyal alanları ve alışveriş birimleriyle Kurtköy'ün buluşma noktalarından biri olacağını kaydetti. Ali Dumankaya, Cadde Projesi'nin de diğer projelerinde olduğu gibi yatırımcısına kazandıracağına vurgu yaptı.
Sabah

**

Dumankaya İnşaat 'arka bahçe'si Kurtköy'ü 'Cadde'yle taçlandıracak
11.08.2010 Dumankaya İnşaat, 2010 yılındaki 4'üncü projesi Dumankaya Cadde'yi satışa sundu. Kurtköy'de Sabiha Gökçen Havaalanı yakınındaki 303 konut ve 46 alışveriş biriminden oluşan projede daire fiyatları 118 bin liradan başlıyor

İstanbul'da özellikle Kurtköy'de onlarca konut projesini hayata geçiren Dumankaya İnşaat "arka bahçemiz" dediği Kurtköy'de 2010'daki 4'üncü projesini satışa sundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumuyla öne çıkan Dumankaya Cadde'de 10'ar katlı 3 blokta 303 rezidans ve home ofis ile 46 adet alışveriş biriminden oluşuyor. 80 milyon liralık bir değere sahip olan proje, ismini üç tarafının caddeyle çevrili olmasından alıyor. Aralık ayında inşaatına başlanacak proje, Mayıs 2013'te tamamlanacak. Dün düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, inşaat sektörünün yaz olmasına rağmen durmadığını belirterek, yeni projeleri Dumankaya Cadde ile bu sürece ivme kazandırdıklarını ifade etti. Uğur Dumankaya, "Onlarca proje geliştirdiğimiz Kurtköy için arka bahçemiz diyebiliriz. Bölge, F1 Pisti, Sabiha Gökçen Havaalanı ve üniversite alanlarıyla bir çekim merkezi oldu. Kurtköy'ün ticaret alanı olarak planlanmış Sabiha Gökçen'e komşu olan bölümünde müşteri ihtiyaçlarını dikkate alarak, projemizde cadde ve iç avlularda alışveriş birimleri oluşturduk" dedi.

'BULUŞMA NOKTASI OLACAK'
Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya da Kurtköy'ün gelişimde Dumankaya olarak büyük rol oynadıklarını belirterek, Dumankaya Cadde'nin de sosyal alanları ve alışveriş birimleriyle Kurtköy'ün buluşma noktalarından biri olacağını kaydetti. Ali Dumankaya, Cadde Projesi'nin de diğer projelerinde olduğu gibi yatırımcısına kazandıracağına vurgu yaptı.
Sabah Emlak


Geri Dön