25 / 04 / 2024

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir projesi!

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir projesi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Hi-Fit

Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir projesinde ev fiyatları 99 bin liradan başlıyor. 630 konutluk Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir projesinde daireler 2016 yılının Kasım ayında sahiplerine teslim ediliyor...




Dumankaya İnşaat tarafından inşa ediliyor olan Hi-Fit Towers projesi İstanbul Bahçeşehir'de Modern Vadi projesinin üçüncü etabı olarak hayata geçiriliyor. Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir projesi 630 konuttan oluşuyor.


Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir projesi Kasım 2016 yılında teslim ediliyor. Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir projesi 28 katlı ve 32 katlı olmak üzere 2 kule olarak tasarlandı.


Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir projesi içerisinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir projesinde fiyatlar 99 bin liradan başlıyor.


Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir projesinin satış ofisi ile 0212 672 88 98 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir projesinde 72 ay sıfır faiz ya da banka kredili ödemeler yapılıyor.



Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir projesi nerede?

Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul



Dumankaya Hi-Fit Bahçeşehir iletişim

Telefon: 0212 672 88 98 

Web: www.dumankaya.com


projeye sor



Geri Dön