25 / 04 / 2024

Dumankaya Hi-Fit projesinde fiyatlar 99 bin liradan başlıyor!

Dumankaya Hi-Fit projesinde fiyatlar 99 bin liradan başlıyor!

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir'de 200 milyon liralık yatırımla hi-Fit projesini satışa çıkardı. Stüdyo, 1+1, 2+1 dairelerin mevcut olduğu yeni projede satış fiyatları 99 bin TL'den başlıyor...



Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir'de 200 milyon liralık yatırımla hi-Fit projesini satışa çıkardı. Spor yapmayı alışkanlık haline getirmiş veya getirmek isteyen, sağlıklı beslenen ve fit kalmaya özen gösteren bireylerin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan hi-Fit, 28-32 katlı iki bloktan ve 610 konuttan oluşacak. 


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ve Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya'nm katılımıyla yapılan toplantıda verilen bilgilere göre stüdyo, 1+1, 2+1 dairelerin mevcut olduğu yeni projede satış fiyatları 99 bin TL'den başlıyor. 


Bu yıl içinde iki farklı proje daha satışa çıkaracaklarını anlatan Uğur Dumankaya, "Fikirtepe'de inşa edeceğimiz proje 505 konuttan meydana gelecek, yatırım değeri ise 385 milyon lira olacak. Bir diğer projemiz olan Sancaktepe'deki çalışma 135 milyon liralık yatırımla 550 konuttan oluşacak" diye konuştu. Barış Dumankaya da, 17 Aralık'tan sonra kur ve faizin önemli oranda arttığını belirterek, "Yaşananlar konut sektörüne olumsuz yansıdı. Ancak biz yurtiçinde kaybettiğimiz satışları yurt dışında telafi ettik. 2013'ün ilk 4 ayı  ile 2014'ün aynı dönemi karşılaştırdığımızda satışlarımız yüzde 317 arttı" açıklamasını yaptı. 



Cumhuriyet Gazetesi 




Geri Dön