29 / 03 / 2024

Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Miks

Teslimleri hemen yapılan Dumankaya Miks Halkalı 2 blok halinde yükseliyor. Projede daireler 218 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?



Dumankaya İnşaat imzası ile inşa edilen  Dumankaya Miks  Konutları stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 121 bin 972 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Dumankaya Miks Evleri İstanbul Halkalı'da hayata geçiriliyor. 23 ve 32 kattan oluşan 2 bloktan meydana gelen projede daire fiyatları 218 bin TL'den başlıyor. 


Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

Halkalı Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak. Fifti fifti kampanyası ile satışlarına devam eden proje Marmaray'a, Atatürk Havalimanı'na ve metroya yakın konumda bulunuyor. 


Dumankaya Miks fifti fifti kampanyası kapsamında daire bedelinin yüzde 25, yüzde 50 veya tamamı peşin ödeniyor ve 120 ay vadeli banka kredisi kullanılıyor. Dumankaya ise kredi taksitlerini 10 yıl boyunca size geri ödüyor. 


Küçükçekmece Dumankaya Miks'in sosyal donatı alanları içerisinde; güzellik salonu, restoranlar, kafeteryalar, yüzme havuzu, dinlenme alanları, alışveriş merkezi, güneşlenme alanları, gezi alanları yer alıyor. 


12 soruda Dumankaya Fifti Fifti kampanyası için tıklayın!


Dumankaya Miks iletişim bilgileri

Telefon: 0212 697 00 66

Web Adresi: http://www.dumankaya.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön