29 / 03 / 2024

Dumankaya Mozaik Evleri'nde 0 peşinatla ödeme fırsatı!

Dumankaya Mozaik Evleri'nde 0 peşinatla ödeme fırsatı!

Çevresinden soyutlanmış, tek tip bir site yaşamı ve iç içe geçmiş bunaltıcı mimari konseptlerin aksine ferah alanları ve hareketli bir şehir yaşamı sunan Dumankaya Mozaik’te ayrıcalıklı fırsatlar devam ediyor.



Dumankaya İnşaat, Dumankaya Mozaik projesi ile İstanbul’un en hızlı bölgelerinden Sancaktepe’de; az katlı binaları, 4 farklı dekorasyon seçeneği ile geniş  metrekareli evleri, projenin yüzde 70’ini kapsayan yeşil ve sosyal alanlarıyla ferah bir yaşam alanı sunuyor.


Ayrı mimari yaklaşımlarla, birbirinden farklı renkleri, zıtlıkları, dokuları ve materyalleri bir bütün olarak bir araya getiren proje iç içe geçmiş bunaltıcı mimari yaklaşımların aksine karşılıklı iki bina arasındaki 80 metre mesafe ile bireylere ferah bir yaşam sunuyor.


Çeşitli dış cephe özelliklerindeki binaları uyumla bir araya getiren proje, ferahlığı sevenler için yüksek tavanlı daireleri, siyah ve beyazın öne çıktığı modern daireleri, meşe detaylarla tuğla duvarların sıkça kullanıldığı country tarzı daireleri ve minimalizmi sevenler için İskandinav tarzı daireleri bir araya getiriyor.


Dumankaya Mozaik’te Fırsatlar Devam Ediyor


Çevresinden soyutlanmış, tek tip bir site yaşamından çok hareketli bir şehir yaşamı sunan projede 44 m2 stüdyo daireler, 59m2 1+1 daireler, 93 m2 2+1 daireler, 155 m2 3+1 daireler gibi seçeneklerden oluşan daire tiplerine 169.840 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.


Yeni ve zarif bir dokunuş ile şehrin kimliğine katkıda bulunacak olan Dumankaya Mozaik projesinde devam eden kampanya kapsamında daire sahibi olmak isteyenler %12 indirim, 0 peşinat gibi fırsatlardan da yararlanabilecek.


Kısa bir süre devam edecek kampanya için 444 7 222 numaralı telefonu arayabilir veya www.dumankaya.com’u ziyaret edebilirsiniz.  



Geri Dön