16 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik'te lansman fiyatları ve stok avantajları!

Dumankaya Mozaik'te lansman fiyatları ve stok avantajları!

Dumankaya İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçireceği Dumankaya Mozaik ile alışılagelmiş tek tip konut ve proje anlayışının aksine her zevke, her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında, bir arada yaşama imkânı sunuyor...



Dumankaya İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçireceği Dumankaya Mozaik ile alışılagelmiş tek tip konut ve proje anlayışının aksine her zevke, her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında, bir arada yaşama imkânı sunuyor. 


Gayrimenkul sektöründe ilklerin öncüsü Dumankaya İnşaat tarafından, modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek kusursuz konfor anlayışıyla doğanın ortasında hayata geçirilen Dumankaya Mozaik, 149.000-TL’den başlayan lansman fiyatları ve stok avantajları ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. 


Çevresinden soyutlanmış, tek tip bir site yaşamından çok hareketli bir şehir yaşamı sunan Dumankaya Mozaik, ferahlığı sevenler için yüksek tavanlı daireleri, siyah ve beyazın öne çıktığı modern daireleri, meşe detaylarla tuğla duvarların sıkça kullanıldığı country tarzı daireleri ve minimalizmi sevenler için İskandinav tarzı daireleri bir araya getiriyor. Projede yer alan bahçe tahsisli, teras deck tahsisli konutlar ile yüksek tavanlı-şömineli loft konutlar ve değeri artırılmış daireler, ayrıcalıklı fırsatlar ile yeni bir yaşam kurmak isteyenleri bekliyor.


Her zevke ve her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında toplayan konsepti ile İstanbul’un önemli yaşam merkezlerinden biri haline gelecek projede 149.000- TL’den başlayan fiyatlarla stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut. Lansmana özel peşin ve banka kredili ödemelerde %10 indirim, peşinatı teslimde ödeme ve Dumankaya finansman sistemi ile 36 ay %0 faiz imkânı ile Dumankaya Mozaik projesinden ev sahibi olmak mümkün.


Dumankaya Mozaik sahip olduğu %70’e %30, yeşil alan, spor alanları ve hobi odalarının yer aldığı sosyal tesisi, aktivite etkinlik alanı, lavanta hasat alanları, gezinti ve bisiklet yolları ile şehrin içinde nefes aldıran bir yaşam alanı sunuyor. Proje ayrıca sahip olduğu geniş ve fonksiyonel iç avlu ve bahçe konseptleri ile dikkat çekiyor.


Ruhsatlı projeler için geçerli olan yüzde 1'lik KDV avantajına sahip sayılı markalı konut projeleri arasında yer alan Dumankaya Mozaik, konut faiz oranlarının en uygun olduğu bu dönemde tüketiciye kısa bir süre geçerli olacak lansman fiyatları ile ev sahibi olma şansı tanıyor. 

Dumankaya Mozaik ile ilgili 444 7 222 numaralı telefondan veya dumankaya.com üzerinden ya da Dumankaya Ritim İstanbul satış ofisi üzerinden daha detaylı bilgiye ulaşılabilir. 


Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com


Geri Dön