18 / 04 / 2024

Dumankaya Pusula sosyal sorumluluk projesine de el atıyor!

Dumankaya Pusula sosyal sorumluluk projesine de el atıyor!

Dumankaya  Pusula çocukların mutluluklarına mutluluk katacak bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. “Sahipsiz Oyuncak, Oyuncaksız Çocuk Kalmasın” sloganı ile hayata geçirilen proje, oyuncağı olmayan çocuk



 Dumankaya Pusula ve Pendik Belediyesi işbirliğiyle Dumankaya Trend, Trend Ekstra ve Konsept İstanbul sitelerinde başlatılan ‘Sahipsiz oyuncak, oyuncaksız çocuk kalmasın’ kampanyası ile maddi durumu yetersiz ailelerin çocukları, oyuncak sahibi olacak. Evlerde kullanılmayan oyuncakların toplanması ile başlayan “Sahipsiz oyuncak, oyuncaksız çocuk kalmasın” kampanyasında toplanan oyuncaklar detaylı bir şekilde elden geçiriliyor ve bozuk oyuncaklar ‘Gönüllü öğrenciler’ tarafından onarılarak ihtiyaç sahibi çocuklara iletilmesi sağlanıyor.

Proje hakkında bilgi veren Dumankaya Pusula Müşteri Hizmetleri Direktörü Berrin Löker, “Dumankaya İnşaat olarak yürüttüğümüz sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Pendik Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz ‘Sahipsiz oyuncak, oyuncaksız çocuk kalmasın’ kampanyası ile imkansızlıklar neticesinde oyuncak sahibi olamayan çocuklarımızın yüzünü bir nebze olsun güldürmek istiyoruz. 13 Kasım’da Dumankaya Merkez Binası’nda başladığımız uygulama şu an Dumankaya Trend, Trend Ekstra ve Konsept İstanbul sitelerindeki standlarla sürüyor. Pendik Belediyesi Çocuk Meclisi üyelerinin de görev alacağı kampanya ile toplanan oyuncaklar, önümüzdeki günlerde Anadolu’daki yeni sahiplerine doğru yola çıkacak” dedi.

Dumankaya Pusula, konut satışından teslime ve teslim sonrasına kadar ki tüm süreçte müşterilerine daha önce hiç yaşamadıkları farklı ve gelişmiş bir hizmet anlayışı sunmayı amaçlıyor. Dumankaya Pusula kapsamında Satış Sonrası Hizmetler, Dumankaya Dizayn Destek, Gayrimenkul Değerlendirme Hizmetleri, e-dairem, Asistan ve Aktivite Hizmetleri gibi birçok farklı hizmeti bir arada veriliyor.

Dumankaya İnşaat

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve ‘’Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’’ misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye’nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor.


Geri Dön