16 / 04 / 2024

Dumankaya sakinlerine "Dumankaya Pusula" ile tam hizmet

Dumankaya sakinlerine

Dumankaya İnşaat, konut sektöründeki hizmet anlayışına "Dumankaya Pusula" ile yön vermeye hazırlanıyor



İstanbul, Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, konut sektöründeki hizmet anlayışına "Dumankaya Pusula" ile yön vermeye hazırlanıyor. Sürekli müşteri memnuniyeti parolasıyla yola çıkan Dumankaya Pusula, konut satışından teslime ve teslim sonrasına kadar ki tüm süreçte müşterilerine daha önce hiç yaşamadıkları farklı ve gelişmiş bir hizmet anlayışı sunmayı amaçlıyor.

Konut geliştirmenin yanı sıra sunulan hizmetlerde de farklılaşmanın önemini vurgulayan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya; "Günümüzde firmalar müşterilerine verdikleri değer ve kendilerine duyulan güven kadar var olabiliyorlar ve kendi markalarına da o ölçüde değer katabiliyorlar. Bu mantıktan hareketle bugüne kadar müşterilerimize sunduğumuz tüm hizmetleri daha da geliştirerek Dumankaya Pusula markası çatısı altında topladık ve müşterilerimize farklı bir deneyim yaşatmak istedik. Dumankaya Pusula ile öncelikli amacımız "her aşamada mutlu ev sahipleri" ilkemizi bir adım daha öteye taşıyarak sektörümüzde daha önce görülmemiş kalitede bir hizmet anlayışını Dumankaya müşterilerinin beğenisine sunarak sektördeki rekabeti farklılaştırmak. Gayrimenkul sektöründe olmazsa olmaz ilke, tüketicinin size duyduğu güven hissidir. Bu güven hissinin devamlılığını ancak müşterinizin memnuniyetine odaklanmış hizmetler sunarak ve verdiğiniz her sözün arkasında duran güçlü kimliğiniz ile sürdürebilirsiniz. Biz Dumankaya olarak bunun önemine inandık ve sürekli müşteri memnuniyeti parolası ile Dumankaya Pusula'yı geliştirdik" dedi.

Dumankaya Pusula hakkında detaylı bilgi veren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya ise; "Sürekli müşteri memnuniyeti felsefesiyle geliştirdiğimiz Dumankaya Pusula'yı sadece kendisi ile yarışan bir hizmet anlayışı olarak müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Bu yüzden Dumankaya Pusula'yı, mevcut müşteri hizmetleri uygulamalarımızı daha da gelişmiş müşteri odaklı yaklaşımlarla birleştirdiğimiz bir hizmetler bütünü olarak görüyoruz. Dumankaya Pusula ile müşterilerimiz, evlerinin dekorasyon aşamasından kiralanmasına, taşınmalarından, seyahat planlamalarına, araç kiralamadan tıbbi desteğe ya da konser, sinema vb. kültür sanat etkinlikleri rezervasyonlarına kadar tüm Dumankaya hizmetlerine tek bir yerden erişerek kolaylıkla faydalanabilecekler. Örneğin e-dairem adındaki Dumankaya Pusula servisimiz ile konut satın alan tüm müşterilerimiz, konutlarının yapım aşamalarını www.dumankaya.com web adresinden rahatlıkla takip edebiliyorlar" dedi.

www.dumankaya.com web adresinden ya da 0216 444 7 222 Çağrı Merkezi'nden tüm Dumankaya müşterilerinin hizmetinde olan Dumankaya Pusula kapsamında Satış Sonrası Hizmetler, Dumankaya Dizayn Destek, Gayrimenkul Değerlendirme Hizmetleri, e-dairem, Asistan ve Aktivite Hizmetleri gibi birçok farklı hizmeti bir arada veriliyor.


Geri Dön