18 / 04 / 2024

DumanPark Evleri Beylikdüzü'nde 175 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

DumanPark Evleri Beylikdüzü'nde 175 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Firma: Dumanlar İnşaat

Proje: DumanPark Evleri

Dumanlar İnşaat, DumanPark Evleri, DumanPark Evleri 2, DumanPark Butik ve Kavaklı Evleri projelerine hazırlanıyor. İnşaatına başlanan DumanPark Evleri satış fiyatları 2+1'lerde 175 bin TL'den başlıyor...




Dumanlar İnşaat, İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı bölgesinde dört yeni projeye hazırlanıyor.  DumanPark Evleri  projesinin inşaatına başlayan Dumanlar İnşaat, DumanPark Evleri 2, DumanPark Butik ve Kavaklı Evleri projelerine Ocak 2014 tarihinde başlamayı planlıyor.


DumanPark Evleri, DumanPark Evleri 2 ve DumanPark Butik projeleri yan yana yer alıyor. Kavaklı Evleri projesi ise bu projelerden 300 metre mesafede yükselecek. DumanPark Evleri'nde satışların başladığı Dumanlar İnşaat'ın diğer üç projesinde satışlar yeni yılda başlayacak. Dumanlar İnşaat'ın tüm projelerinde banka kredisi kullanılıyor.


3 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen DumanPark Evleri projesi 5 katlı 4 blok olarak inşa ediliyor. DumanPark Evleri Beylikdüzü projesi 64 adet konuttan meydana geliyor. DumanPark Evleri projesinde 2+1, 3+1 ve dubleks daire tiplerine yer veriliyor.


DumanPark Evleri fiyat listesi dahilinde 2+1 daireler 175 bin TL'den, 3+1 daireler 200 bin TL'den, dubleks daireler 250 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. DumanPark Evleri teslim tarihi Şubat 2015 yılı olarak belirtiliyor. DumanPark Evleri'nde 2+1'ler 108 metrekare, 3+1'ler 135 metrekare, dubleksler 149 - 200 metrekare arasında değişiyor.


Beylikdüzü DumanPark Evleri ödemeleri yüzde 25 peşinattan sonra, banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor. DumanPark Evleri'nde meyve bahçeleri, havuz başında çardaklar, şelaleli bir havuz, çocuk oyun alanları yer alıyor.



DumanPark Evleri 2


DumanPark Evleri 2 projesi 2 blok olarak yükseliyor. Konut ve ticari birimlerin yer aldığı DumanPark Evleri 2 projesinde 12 adet daire ve 6 adet dükkan bulunuyor. DumanPark Evleri 2 projesinde dairelerin tamamı 3+1 olarak tasarlandı.  1.117 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan DumanPark Evleri 2 projesi ana cadde üzerinde ve yol üzeri otoparklı olacağı için dükkanlar bölge ihtiyacına karşılık verecek. DumanPark Evleri 2 teslim tarihi bir yıl olarak belirtiliyor.



DumanPark Butik


810 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek olan DumanPark Butik projesi tek blok olarak inşa edilecek. DumanPark Butik Beylikdüzü projesinde toplam 16 adet daire yer alıyor. Çardaklı ve bol peyzajlı olarak tasarlanan DumanPark Butik Evleri projesinde teslimler 12 ay sonra yapılıyor.



Kavaklı Evleri 


Dumanlar İnşaat Kavaklı Evleri projesi Kavaklı ana bulvar üzerinde yükseliyor. Beylikdüzü Kavaklı Evleri projesi 30 adet daireden meydana geliyor. 2 blok olarak inşa edilecek olan Kavaklı Evleri Beylikdüzü projesinde 2+1 dairelere ağırlık veriliyor.


1.730 metrekare alan üzerine hayata geçirilecek olan Beylikdüzü Kavaklı Evleri projesinde bol yeşil alan bulunuyor.  Dumanlar İnşaat  Kavaklı Evleri projesinde konut teslimlerinin 15 ay sonra yapılması hedefleniyor.



DumanPark Evleri satış ofisi nerede?

DumanPark Evleri adres : Güzelyurt Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Mor Menekşe Sitesi

B1 Blok D:3-4 Esenyurt İstanbul - Türkiye



Duman Park Evleri satış ofisi

Tel: 0212 853 61 61 

Web: www.dumanlarinsaat.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön