18 / 04 / 2024

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.



41 seçim vaadi arasında yer alan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün Gençlik Merkezleri, ilçede spor ve eğitime desteklemek amacıyla çok önemli katkılar sunduğunu amaçlıyor. Çağdaş Kocaeli'de yer alan habere göre; her fırsatta önceliğinin gençlere ve çocuklarla ilgili projeler olduğundan bahseden Başkan Aygün’ün ilçede her mahalleye kazandırdığını ifade ederek Gençlik Merkezlerinin ilki Dumlupınar Mahallesi’nde tamamlanıyor. Koronavirüsle mücadelede dezenfekte çalışmalarının hızlandığı dönemde de projelere ara verilmeden Derince’de yapımı süren Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, gençler ve çocukların kullanımı için hazırlanıyor. Çalışmalarda artık sona yaklaşılan proje, salgının sona ermesinin ardından güzel günlerde Derincelilerin buluşma noktası haline gelecek.

SPOR ALANLARI, DERSLİKLER, YÜRÜYÜŞ YOLLARI

Yaklaşık 30 bin metrekarelik alan üzerinde yapılan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi bünyesinde, kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odasının yer aldığı 2 katlı gençlik merkezi, açık futbol, basketbol ve tenis sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness grubu, çocuklar için yaş grupları değerlendirildiğinde oyun alanları ve kaykay pistinde yer alıyor. Çocukların ve gençlerin her şeyin en iyisine layık olduğundan bahseden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Allah’ın izniyle, aldığımız tedbirlerle bu salgınla mücadele dönemini geride bırakacak ve yeniden güzel günlere kavuşacağız. Bunun için çocuklarımız, gençlerimiz evlerinde istirahat ederken çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için ne yapsak az. İnşallah daha nice projelerimizi onlar için hayata geçireceğiz” diye konuştu. 
 


Geri Dön