26 / 04 / 2024

Dünya yıldızları yeni satışa çıkan adaların peşinde!

Dünya yıldızları yeni satışa çıkan adaların peşinde!

Dünyaca ünlü isimler yeni satışa çıkan adaların peşine düştü. Julia Roberts, Robert de Niro ve Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg, milyon dolarları gözden çıkarttı...



Zenginler tarafından satın alınan adalar, kısa sürede prim yapıyor. Akıllı yatırım ve pahalı tutku olarak bilinen ada sahibi olmak, yeniden popüler oldu. ABD'de satışa sunulan 4 ada için birçoğu ünlü 40 kişi sıraya girdi... Julia Roberts, Robert de Niro, Mark Zuckerberg, Gerard Butler ve Jennifer Aniston Florida'daki Broad Key adası, Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg'in en büyük hayali. 220 milyon doları gözden çıkartan Zuckerberg, 'eğlence' adası inşaa etmek için Broad Key'i istiyor. Bahamalar'daki palmiye adası Leaf Cay, Julia Roberts ve Jennifer Aniston'ı karşı karşıya getirdi.

50 MİLYON DOLARI AşžTILAR
2 güzel de, 50 milyon doların üzerinde bir fiyat teklifinde bulundu. Karayipler'de bulunan Baliceaux Adası'nın talibi ise Robert de Niro. 24 milyon dolarlık teklifi avukatı aracılığıyla sundu. North Carolina'daki Glenville Adası'nı isteyen kişi ise başarılı oyuncu Gerard Butler. Yaptığı teklif ise nakit 5 milyon dolar. Satışlar 25 Ekim'de açıklanacak.
Takvim


Geri Dön