19 / 04 / 2024

Dünyaca ünlü markalar Emaar Square Mall'a geliyor!

Dünyaca ünlü markalar Emaar Square Mall'a geliyor!

Emaar Square Mall, 2017'den bu yana faaliyet gösteriyor. 138 bin 423 metrekare alanda 491 ayrı markayı çatısı altında bulunduruyor. AVM yönetimi, Türkiye'de faaliyette bulunan global markalara özel davetler yapmaya başladı...



Emaar Square Mall, 2017'den bu yana faaliyet gösteriyor. 138 bin 423 metrekare alanda 491 ayrı markaya ev sahipliği yapıyor. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; İtalyan, Fransız, Alman, Amerikalı, Türk ve dünyanın birçok yerinden çeşitli markalara ev sahipliği yapıyor. Lüks, ulaşılabilir lüks ve ekonomik olmak üzere her bütçeye uygun seçenekleri tek mekanda sunuyor. Dünyaca ünlü birçok markaya ev sahipliği yapan Emaar Square, şu sıralar bu markalara özel ayrı bir strateji izliyor. AVM yönetimi, Türkiye'de faaliyet gösteren global markalara özel davetler yapmaya başladı. "Tek şubeniz Emaar Square'da olsun" teklifiyle gidiyorlar. 

Dünyaca ünlü markalar Emaar Square Mall a geliyor!

Bu konuda daha önce Samsung'u ikna eden yönetim şimdi Luois Vuitton'u ikna etmiş. Louis Vuitton, Bağdat Caddesi'ndeki mağazasını Emaar Square'a taşıyor. Başka markalar da gelecek. İlk sırada ünlü Chanel var.


Geri Dön