25 / 04 / 2024

Dünyanın ilk ekspres mutfak mağazası İstanbul’da açıldı!

Dünyanın ilk ekspres mutfak mağazası İstanbul’da açıldı!

Alman markası Nolte, 2012 yenilikleri arasında yer alan Express Mutfak tasarımları için dünyadaki ve Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul Kalamış’ta açtı.



Mutfak ve yatak odası tasarımlarıyla evlere ayrıcalık ve kalite sunan Alman markası Nolte, 2012 yenilikleri arasında yer alan Express Mutfak tasarımları için dünyadaki ve Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul Kalamış’ta açtı.


Mağazanın açılışı dolayısıyla gerçekleşen törene, T.C. Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış da katıldı. Kalamış Nolte Home Studio mağazası; markanın 2012 yılı yeniliklerinin başında gelen Express Mutfak tasarımlarının satışının ve tanıtımının yapılacağı dünyadaki ve Türkiye’deki ilk mağaza olma özelliğini taşıyor. Genel olarak toplu satışlar için tasarlanan ve üretilen Express Mutfakların en önemli özelliği, taşıdığı Alman Nolte kalitesini çok daha ekonomik fiyatlarla sunuyor olması. Marka böylece inşaat firmalarının hayata geçirecekleri seçkin rezidans projelerine değer katmayı, aynı zamanda üstün kalite ve uygun fiyat ayrıcalığı oluşturmayı hedefliyor.


aksiyon.com.tr


Geri Dön