28 / 03 / 2024

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.




Girişim Fabrikası, Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi


 Başarısını Atina ile yurtdışına da taşıyan Girişim Fabrikası, yurtiçinde de üniversitelerle işbirlikleri yapmaya devam ediyor. Bu alanda yapılan çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.


İşbirliğine Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu ile beraber imza atan Özyeğin Üniversitesi Araştırmadan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Reha Civanlar, yapılan bu protokolün diğer üniversitelere örnek olması gerektiğini vurgulayarak “Düzce Üniversitesi ile yapılan bu işbirliği anlaşması inşallah diğer Anadolu üniversitelerine ilham kaynağı olur. Biz Düzce Üniversitesi ile çalışmaktan çok mutluyuz” dedi.


Üniversitelerin iş arayan öğrencilerin yanı sıra iş kuran öğrenciler de yetiştirmesi gerektiğinin altını çizen Civanlar, bu tür merkezlerin Türkiye’de yaşanan istihdam sorununun da önüne geçeceğini söyledi.



Dünya


Geri Dön