19 / 04 / 2024

Düzce'de arazi kavgası: 2 ölü! 

Düzce'de arazi kavgası: 2 ölü! 

Düzce’nin Çamköy Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığından çıktığı ileri sürülen pompalı tüfekli kavgada 2 kişi hayatını kaybetti...



Düzce’nin Çamköy Mahallesi'nde yaşayan Kadir Ç. daha önceden arazi tartışması sebebiyle husumetli olduğu Coşkun ve Tahsin Baguç ile sokakta tartışmaya başladı. 

Düzce Damla'da yer alan habere göre; tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kadir Ç., baba oğul olan Coşkun ve Tahsin Baguç’a yanındaki pompalı tüfekle ateş etti. 

Silahlı saldırıdan sonra Kadir Ç. pompalı tüfekle olay yerinden kaçarken, yaralılar bölgeye gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Coşkun ve Tahsin Baguç yaşamını yitirdi. 

Olayın şüphelisi Kadir Ç. olayda kullandığı pompalı tüfek ile olaydan kısa süre sonra polis ekipleri tarafından bulundu. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Şube ekipleri tarafından Emniyet Müdürlüğünde işlemleri yapılan Kadir Ç., mahkemeye çıkarıldı. Sonrasında nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüpheli Kadir Ç. tutuklanarak cezaevine götürüldü. 

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga eden 3 kişiye para cezası!

Tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2020?


Geri Dön