25 / 04 / 2024

Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 352 bin TL sermaye bedeli ile Damla Türk O tarafından kuruldu.



Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 352 bin TL sermaye bedeli ile Damla Türk O tarafından kuruldu.

Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü inşaat ve inşaat taahhüt ve proje işlerini yapmak 2.Her türlü yalıtım , dekorasyon, tadilat, tamirat dizayn tasarım ve boya işleri yapmak. 3.Gerekli her türlü yasal izini almak şartı ile her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile ilgili içmimarlık, mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri vermek. 4.Her türlü kullanıma uygun mobilya ve aksesuarlarının üretimi, alım , satım , ithal ve ihracını yapmak. 5.Her türlü yurt içi ve yurt dışı taşımacılık ve servis işlerini yapmak. 6.Her türlü turistik amaçlı tesisler işletmek, kurmak , kurulmuş olanlarına ortak olmak. Turizm amaçlı ulaşım hizmetleri vermek. 7.Her türlü gıda ve gıda ürünlerinin alım satım ithal ve ihracını yapmak. 8.Her türlü yemek üretim, servis hizmetlerini yapmak, bu hizmetleri vermek için imalathane , restoran, lokanta büfe vb. tesisleri açmak, işletmek, açılmış olanlara ortak olmak. 9.Her türlü inşaat malzemelerinin alım satım ithal ve ihracını yapmak. 10.Her türlü bilgi işlem teknolojisi ve elektronik ürünlerinin alım satım ithal ve ihracını yapmak. 11.Her türlü dayanıklı tüketim malzemeleri ile beyaz eşyanın üretimi, alım , satım , ithal ve ihracını yapmak. 12.Şirket yukarıdaki amaç ve konularını gerçekleştirmek için ; a.Şirket genel kurulunun tamamının onayını almak şartı ile her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her tür hakları tesis edebilir ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz, tevhid, taksim , parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. b.Her türlü iç ve dış piyasalardan uzun orta ve kısa vadeli krediler temin edebilir. Her türlü kamu ve özel ihalelere katılabilir. c.Her türlü ek işyeri , tesis işletme imalathane depo acente kurabilir, satın alabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. d.Her türlü ürüne ait araç gereç makine techiçat ile bunlara ait yedek parçaları ithal alım satımını ve ihracını yapabilir. Bu ürünlerin bakım onarım yedek parça temini işlerini yapabilir, üçüncü şahıslara yaptırabilir. e.Üçüncü şahıslara işgücü temin hizmeti sağlayabilir, dışarıdan işgücü temin edebilir.


Geri Dön