23 / 04 / 2024

DYO ile annenizle en renkli selfie’yi çekip sevginizi ölümsüzleştirin!

DYO ile annenizle en renkli selfie’yi çekip sevginizi ölümsüzleştirin!

Bu Anneler Günü’nde ona sürprizlerin en keyiflisini yapın ve onunla birlikte en unutulmaz dediğiniz selfie’yi paylaşarak Dyo’nun eğlenceli yarışmasına katılın.DYO ile annenizle en renkli selfie’yi çekip sevginizi ölümsüzleştirin.



Bizi karşılıksız her koşulda seven, ne yaparsak yapalım daima artan bir sevgiyle kucaklamaya hazır olan anneler için ne yapsak az… Gülümseyerek hatırlayacağınız özel bir anı olsun derseniz Dyo’nun Anneler Günü için başlattığı “Annemle Dyo Selfiesi” kampanyasına katılabilirsiniz.

12 Mayıs 2014 tarihine kadar devam edecek kampanya boyunca, annesiyle birlikte en unutulmaz selfie’yi paylaşanlar, fotoğraflarının bulunduğu kalpli saat, kanvas tuval, yastık ve kalpli puzzle’lardan oluşan hediyelerden birini kazanma şansını yakalayacak.


18 yaşından büyük herkese açık olan yarışmaya katılmak için yapmanız gereken tek şey Dyo’ya ait www.annemledyoselfiesi.com internet sitesine girip annenizle çektirdiğiniz fotoğrafınızı yüklemek. Kampanya sonrası yapılacak çekiliş ile ödüle hak kazanan 20 kişi, 21 Mayıs 2014 tarihinde www.dyo.com.tr www.annemledyoselfiesi.com ve www.facebook.com/dyo adreslerinden duyurulacak.


Geri Dön