29 / 03 / 2024

DYO ile evinizi güneşten ilham alan renklerle baştan yaratın!

DYO ile evinizi güneşten ilham alan renklerle baştan yaratın!

Yaz aylarının dinamizmini evlerinize taşımaya hazır mısınız? Siz de tüm doğanın uyanışına şahit olduğumuz bu günlerde evlerinizi güneşten ilham alan renklerle baştan yaratın. Yaşam alanlarınıza yazın enerjisini DYO kartelasındaki sıcak renklerle taşıyın.



Güneş tüm güzelliği ile yüzünü gösterdi, içimiz yaz ateşi ile kıpır kıpır… Enerjimizi yaşam alanlarımıza yansıtmanın en etkili yollarından biri ise dekorasyonun vazgeçilmezlerinden duvar boyaları… Güneşin rengi olarak adlandırılan sarı ve tonları yazın içimizi ısıtan etkisini uzun süre hissetmek isteyenler için en iyi tercih olarak dikkat çekiyor. Yaşam sevinci ve yaratıcılığın da rengi olan sarı için DYO İç Cephe Kartelasından Sınav Sarısı ve Güz’ü tercih edebilirsiniz.


Ateşi ve sıcaklığı hatırlatan, insana neşe ve heyecan veren turuncu yaz ayı ile birlikte yeni bir başlangıç yapmak isteyenlerin vazgeçemeyeceği renkler arasında öne çıkıyor. Turunç Çiçeği ve Yeni Somon evinize hem gösterişli hem mütevazı bir görünüm katmayı vadediyor.


Duyguları ve tutkuları harekete geçiren yaz biraz da aşk demek, aşk ise kırmızı… Saltanat Kırmızı tüm parlaklığıyla yazınıza renk katmakta iddialı. Kırmızının parlak etkisini bordonun iyimserliği ile dengelemek isterseniz önerimiz Şarabi.


Doğa ve denizi simgeleyen mavi ve yeşil kombinasyonlarıyla evinizdeki yaz etkisini tamamlamak çok kolay. Yeşilin açıktan koyuya uzanan farklı tonları için Fıstıki, Nil Yeşili, Tomurcuk ve Çay Filizi sizin için ideal renkler olacak. Gökyüzünün dingin sonsuzluğunu yansıtan mavi ve tonlarını ise DYO İç Cephe Kartelasında yer alan Akvaryum, Buz Mavisi ve Gökçe ile duvarlarınıza taşıyabilirsiniz.



Geri Dön