20 / 04 / 2024

DYO'dan DYO Renk Festivali!

DYO'dan DYO Renk Festivali!

DYO, pek çok renk seçeneğini bir arada sunabilmek amacıyla dış cephe boyaları için hazırlanan “DYO Renk Festivali”ni sunuyor



Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından Türk Boya Sanayii’nin kurucusu ve öncüsü DYO, pek çok renk seçeneğini bir arada sunabilmek amacıyla dış cephe boyaları için hazırlanan “DYO Renk Festivali”ni sunuyor. Bale, jazz, samba, salsa ve pek çok konsepti renklerle eşleştirerek hazırlanan kartela, 35 farklı kombinasyonla çeşitlendirilen 105 renkten oluşuyor.

Evinizin içinde müziğin enerjisiyle mutluluğu yakalarken, bırakın dışarıdakiler de müziğin renklerinde o enerjiyi duysunlar. “Hiç müziğin rengi duyulur mu?” demeyin ve sadece “DYO Renk Festivali”ne bir göz atana kadar bekleyin. DYO dış cephe boyalarında daha fazla renk alternatifi sunabilmek amacıyla hazırladığı yeni dış cephe kartelâsını “DYO Renk Festivali” adıyla müşterilerinin beğenisine sunuyor. Müzik ve dansın coşkusunu renklere yansıtan kartelâ Samba, Salsa, Bale, Jazz, Blues, Flamenko, Düet, Solfej, Senfoni, Filarmoni ve Rock temalarıyla eşleşerek renk seçimini bir festivale dönüştürüyor, ve müziğin rengini duymanıza yardımcı oluyor.

Eğer siz de 35 farklı kombinasyondan oluşan 105  renkli “DYO Renk Festivali”nin renklerini duymak istiyorsanız, tercihinizi Teknotex, Teknotex Grenli, Texture,  Dyosil ve Dyotex  markalı dış cephe boyalarından yana kullanın.


Geri Dön