25 / 04 / 2024

E And A İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


E And A İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Essam Abdelhafız tarafından kuruldu.



E And A İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Essam Abdelhafız tarafından kuruldu.

E And A İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket amaç ve konuları başlıca şunlardır: 1-)İNŞAAT - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve gayrimenkul alım satımı ve kiralaması ve taahhüt işleri yapmak. - İkamet amaçlı binaların inşaatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik,elektronik ve aydınlatma malzemelerinin alım, satımı ve ihracatını yapmak. -İnşaat malzemeleri ve mekanik ekipmanları ithalat ve ihracatını yapmak. 2-)GIDA -Her türlü gıda maddelerinin alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-)MOBİLYA - Her türlü ev ve ofis mobilyaları, malzeme, parça, ekipmanlarının (ahşap, metal, pvc plastik) alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-) ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ Yurt içinde ve yurt dışında her türlü soğutma, ısıtma ve iklimlendirme sistemleri ve bunlarla alakalı güneş panelleri, makine, alet, yedek parça, yardımcı madde yarı mamul, ve mamül alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 5-) TEKSTİL Her türlü tekstil, giyim, konfeksiyon, tıbbi ve kozmetik, malzeme, ambalaj malzemeleri, mefruşat ve dayanıklı tüketim malları,nalburiye ve temizlik malzemeleri, izolasyon ve yalıtım malzemeleri,kırtasiye malzemeleri ithalat ve ihracatını yapmak. 6- Yurt içinde yurt dışında ticari amaçlarla ve kar elde etmeyi hedefleyerek kanunlara uygun her türlü alım,satım,iç ve dış ticaret,pazarlama faaliyetlerinde bulunmak.


Geri Dön