26 / 04 / 2024

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.



Eczacıbaşı Holding'in gayrimenkul sektöründe iki önemli projesi oldu. Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün geliştirdiği projelerden biri Kanyon AVM diğeri ise Ormanada. Grubun üçüncü projesi Kartal'da gerçekleştirilecek. Bu konuda Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından açıklamalar yapılmıştı.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Kartal'da gruba ait fabrika arazileri bulunuyor. 317 dönümlük arazi yüzük taşı kıymetinde bir yer. Arazi aynı zamanda 3 milyon metrekarelik Kartal kentsel dönüşüm alanı içinde. Bu da değerine değer katıyor. Eczacıbaşı'nın bu alanda 700-800 bin metrekare inşaat alanı olacağı tahmin ediliyor. Sektörde bu araziden en az 7 milyar TL'lik hasılat elde edilebileceği konuşuluyor. İşte, bu değerli arazi için uzun zamandır imar çalışmaları yürütülüyordu. Bu arada ilginç bir işbirliği kulağımıza geldi. Bu araziyi Eczacıbaşı Gayrimenkul tek başına yapmayacakmış. Markalı konut firmaları ile işbirliğine gidecekmiş.

Öğrendiğimize göre proje Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirilecekmiş. Projede dört büyüklerin güç birliği olacakmış.  Bu işbirliğinin sadece Eczacıbaşı'nın arazisiyle de sınırlı kalmayacağı konuşuluyor. Bölge kentsel dönüşüm alanı içinde. Başka arsaların dahil edilmesi de gündemdeymiş...

 

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal da yeni proje yapacak!

 

Mesa, Nurol ve Tahincioğlu Kartal'daki dev arazi için birleşti!
 


Geri Dön