25 / 04 / 2024

Edirne Belediyesi 10 yıl süreyle otopark kiraya verecek!

Edirne Belediyesi 10 yıl süreyle otopark kiraya verecek!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Belediyesi şžehirlerarası Otobüs Terminali olarak faaliyet gösterilen Edirne Merkez Demirkapı Mevkii pafta 47 N-I d, ada 2130, parsel 1 de bulunan, 16 adet bilet satış yazıhanesini 10 yıl süreyle işletilmesi üzerine ihal



Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Belediyesi şžehirlerarası Otobüs Terminali olarak faaliyet gösterilen Edirne Merkez Demirkapı Mevkii pafta 47 N-I d, ada 2130, parsel 1 de bulunan, 16 adet bilet satış yazıhanesi, her yazıhaneye 2 adet peron tahsis edilemek üzere, açık otoparkın işletilmesi, peron tahsis ücreti gelirinin tahsil edilmesi işi dahil olmak üzere terminal alanında bulunan bina, tesis, otopark eklentilerin temizlik, yeyzaj, ısınma, bakım-onarım, aydınlatma ile her türlü idari ve teknik tahsis ücreti gelirinin tahsil edilmesi işi 10 yıl süreyle işletilmek üzere ihale edilecek. 10 yıllık tahmini bedeli 9 milyon 440 bin TL. Geçici teminatı ise 283 bin TL.

Zeynep Karabağ/Emlakkulisi.com

---
Edirne Belediye Başkanlığı, inşaatı  tamamlanarak 2000 yılında işletmeye açılmış, halen Edirne Belediyesi  şžehirlerarası Otobüs Terminali olarak faaliyet gösteren tesisin işletmesini 10  yıl süreyle kiraya vermek üzere ihale açtı.
               
Buna göre Edirne"nin Merkez Demirkapı mevki 1 parselinde bulunan, tesisin  içindeki 16 adet bilet satış yazıhanesi ve her yazıhaneye 2 adet peron tahsis  edilmek üzere, açık otoparkın işletilmesi, peron tahsis ücreti gelirinin tahsil  edilmesi işi dahil olmak üzere terminal alanında bulunan bina, tesis, otopark  eklentilerin temizlik, peyzaj, ısınma, bakım-onarım, aydınlatma ile her türlü  idari ve teknik işin yapılması şartıyla, 10 yıl süre ile otogar işletmeciliği  yapmış veya hali hazırda devam eden Ulaştırma Bakanlığından T1 veya T2 yetki  belgeli gerçek ve/veya tüzel kişilere işletilmek üzere kiraya verilecek.
               
10 yıllık toplam tahmini bedeli 9 milyon 440 bin lira olarak belirlenen  ihalede katılımcılardan 283 bin 200 lira tutarında geçici teminat bedeli  alınacak.
               
İhale, kapalı teklif usulü ile 27 Ocak 2011 tarihinde saat 14.00"de  Edirne Belediyesinde gerçekleştirilecek.
               
Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi bedeli mukabili  belediyeden satın alabilecek.
               
şžartnameye göre hazırlanacak olan teklifler ihale günü ihale saatine  kadar Edirne Belediye Başkanlığı İhale Komisyonu Başkanlığına verilecek.
AA


Geri Dön