24 / 04 / 2024

Efe Bezci: İnşaat sektörü gençlerin dinamizmiyle bütünleşti!

Efe Bezci: İnşaat sektörü gençlerin dinamizmiyle bütünleşti!

Modernleşme sürecindeki Başkent Ankara'da yapılar bir bir yenilenirken, kentin ekonomisini sırtlanan inşaat sektöründe de gençleşme söz konusu.



İnşaat sektörünün genç kuşağın enerjisine ihtiyaç duyduğunu belirten Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, "Sektörün durmak bilmeyen hareketi, gençlerin dinamizmiyle bütünleşti. Sayıları her geçen gün artan ve sektöre inovatif çalışmalar getiren genç inşaatçılar, geleneksel 'müteahhit' algısını da tazeledi" dedi. Bezci "Bu durumun özellikle yenilenme sürecindeki Ankara'ya büyük etkisi oldu. Başkentte görünüm değişiminin, büyük ölçüde genç müteahhitler ve gençlerin enerjisiyle yol alan köklü inşaatçılar sayesinde olduğunu söyleyebiliriz. Duayen inşaat sektörü temsilcileri de yeni nesil meslektaşlarının vizyonundan etkilenerek, koltuklarını paylaşmaya başladılar" diye konuştu. 


Sabah Ankara



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Köklü inşaat firmalarının duayen yöneticileri yerlerini genç nesle bırakmaya başladı. Bunun en son örneği Ankara'da Besa Grup'ta gözlendi. 


İnşaat sektörünün genç kuşağın enerjisine ihtiyaç duyduğunu belirten Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, "Sektörün durmak bilmeyen hareketi, gençlerin dinamizmiyle bütünleşti. Sayılan her geçen gün artan ve sektöre inovatif çalışmalar getiren genç inşaatçılar, geleneksel 'müteahhit' algısını da tazeledi. Bu durumun özellikle yenilenme sürecindeki Ankara'ya büyük etkisi oldu. Başkent'te görünüm değişiminin, büyük ölçüde genç müteahhitler ve gençlerin enerjisiyle yol alan köklü inşaatçılar sayesinde olduğunu söyleyebiliriz" dedi. 


Bugün


Geri Dön