25 / 04 / 2024

Ege-Koop Dünya Evi Alışveriş Merkezi, bugün açılıyor!

Ege-Koop Dünya Evi Alışveriş Merkezi, bugün açılıyor!

Ege-Koop Dünya Evi Alışveriş Merkezi saat 12.00'de toplu nikah töreninin yanı sıra ünlü mankenlerin katılacağı bir defilenin de yer alacağı törenle hizmete girecek



Türkiye'nin ilk ihtisas alışveriş merkezi olan 'Ege-Koop Dünya Evi Alışveriş Merkezi' bugün saat 12.00'de toplu nikah töreni, ünlü mankenlerin katılacağı defilenin de yer alacağı bir törenle hizmete girecek. Küçük esnafın kümeleşerek oluşturduğu ilk ve tek alışveriş merkezi olarak kapılarını açacak olan Ege-Koop Dünya Evi Alışveriş Merkezi'nde gelinlik damatlıktan mobilyaya, marketten kına malzemelerine, çocuk oyun alanlarından kozmetiğe kadar birçok ürün bir arada yer alacak. 10 bin metrekare kapalı alana sahip olan AVM'de 62 işyeri bulunuyor. Konumu itibariyle 250 bin kişiye hizmet vermesi hedeflenen AVM 3 katlı olarak projelendirildi. Alışveriş merkezi, işletme maliyeti, sermaye dahil 20 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirildi.

AçILIşžA ÖZEL

'Yok Böyle Bi'şi' tanıtım sloganıyla bugün gerçekleşecek olan açılıştan sonra Ege-Koop AVM'ye sözlü gelen çiftlerin buradan evli çıkacağını belirten Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, açılışa özel indirim kampanyasıyla fiyatları görenlere 'yok böyle bi'şi' dedirteceklerini söyledi. 'Bugüne kadar 26 yılda 100 bin kişiyi ev sahibi yapan Ege-Koop, bu kez herkesi evlendirecek' diyen Aslan sözlerine şöyle devam etti; 'Dünya evine girmek isteyen herkes, gerekli tüm ihtiyaçlarını bu alışveriş merkezinde karşılayabilecek. A'dan Z'ye birçok iş kolunu bir arada alternatifleriyle görme imkanı bulacak. Ege-Koop AVM'de açılışa özel indirim kampanyasıyla gelinlikler 499, damatlıklar 199, abiyler 69 ve yatak odası takımları bin 800 lira'dan başlayan fiyatlarla satılacak. Her hafta, farklı fiyat seçenekleri ve indirim kampanyaları da bundan sonra sürecek.

İzmir'e çok yakın

Ege-Koop Alışveriş Merkezi, Gaziemir,  İzmir  Adnan Menderes Havalimanı'na 10 kilometre mesafede, Selçuk, Kuşadası, Bodrum, Marmaris turizm yolu üzerinde, Torbalı Ayrancılar mevkiinde, Ege-Koop'un yarattığı bin 600 konutluk Egekent-4'ün yanı başında yer alıyor. Konumu itibariyle 250 bin kişiye hizmet vermesi planlanan Ege-Koop Dünya Evi Alışveriş Merkezi, bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma özelliğine sahip. Ege-Koop Dünya Evi Alışveriş Merkezi'nin açılışında toplu nikah töreninin yanısıra ünlü mankenlerin katılacağı bir de defile yer alacak.
Yeni Asır


Geri Dön