23 / 04 / 2024

Ege Koop Gedizkent Menemen Evleri'nde fiyatlar 105 bin liradan başlıyor!

Ege Koop Gedizkent Menemen Evleri'nde fiyatlar 105 bin liradan başlıyor!

Ege Koop Gedizkent Menemen Evleri'nde fiyatlar 105 bin liradan başlıyor.EgeKoop Genel Başkanı Hüseyin Aslan. "Gösterilen ilgi bizim için şaşırtıcı olmadı çünkü Gedizkent 2. her bütçeye, her keseye uygun bir proje olarak tasarlandı" dedi.




Ege-Koop'un Menemen  merkezde Kubilay Anıtı yakınında inşa edeceği Gedizkent 2 Evleri'nin temeli 17 Mayıs Cumartesi günü törenle atılacak. Evlere, henüz temeli atılmadan dahi büyük ilgi olduğunu söyleyen EgeKoop Genel Başkanı Hüseyin Aslan.  "Gösterilen ilgi bizim için şaşırtıcı olmadı çünkü Gedizkent 2. her bütçeye, her keseye uygun bir proje olarak tasarlandı" dedi. 


105 bin liradan başlıyor 

Bugünün yatırımı, yarının kazancı' sloganıyla, dar ve orta gelir grubundaki vatandaşları düşünerek hareket ettiklerini vurgulayan Aslan, "Projemiz, kalitesiyle de fiyatı ile de emsallerinin çok ötesinde. Lüks konutlarda ne varsa Gedizkent 2'de de o var ancak bir farkla. O da 105 bin lira ile 174 bin lira arasında değişen fiyatları. Gedizkent 2. ev sahibi olmak isteyenler ya da güzel bir yatırıma niyetli olanlar için kaçırılmayacak bir proje" diye konuştu


Telefon: 90 (232) 484 07 07 

Web adresi: www.egekoop.org.tr


Posta


Geri Dön