18 / 04 / 2024

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

 Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.




Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. 


Türkiye’nin 500  Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde bu yıl da yer alan  Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.  


ISO 500 listesinin açıklanmasıyla ilgili görüşlerini aktaran, Genel Müdür Göksen Yedigüller, elde edilen başarı ile ilgili yaptığı açıklamada  ‘’ Türkiye’nin 500 büyük Sanayi Kuruluşu içerisinde yer almak bizim için yıllardır süregelen bir gurur vesilesi. Bu yıl  listede 12 sıra daha yükselerek  369. sırada  yer almak bizi ayrıca mutlu etmiştir. Kaliteden ödün vermeyen, sürekli inovasyonu hedeflediğimiz üretimimizle, hem sektörümüze, hem de ülke ekonomisine en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sanayiye katkı sağlamak için teknoloji yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Her yıl, bir önceki yılı geride bırakarak ileriye gitmek, şirketimizin en önemli hedefleri arasında olmaya devam edecektir. Bu günlere gelinmesinde katkısı olan sermayedarlarımıza, iş ortaklarımıza ve  çalışanlarımıza teşekkür ederiz.”  dedi.



Geri Dön