18 / 04 / 2024

Ege Yapı Kağıthane projesinde ön talep toplanıyor!

Ege Yapı Kağıthane projesinde ön talep toplanıyor!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Kağıthane projesi

Ön talebin toplandığı Ege Yapı Kağıthane projesinde rezidans, ofis, ticari üniteler ve sosyal yaşam alanları yer alıyor. Proje Türk Telekom Arena’nın karşısında inşa ediliyor.



Kağıthane'de yeni bir projeye başlayan Ege Yapı daha önce Batışehir ve Pega Kartal gibi projelere imza attı. Projenin inşa edileceği arsa Adil Işık Fabrikası'na komşu konumda.


Ege Yapı Kağıthane projesinin Eylül ayında satışa çıkması planlanıyor. Projede rezidans, ofis, ticari üniteler ve sosyal yaşam alanları yer alacak.


Ön talep toplanan Ege Yapı Kağıthane projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Ege Yapı Kağıthane projesinde ön talep toplanıyor!


Ege Yapı Kağıthane projesindeki ofislerin alanları şu şekilde tasarlandı; 50 - 99 metrekare, 100 - 199 metrekare, 200 metrekare ve üzeri büyüklüğe sahip. Dükkanlar 0 - 50 metrekare, 50 - 150 metrekare, 250 metrekare ve üzeri.


E-5, TEM otoyolu gibi ana arterlere kolay ulaşım sağlanabilen Ege Yapı  Kağıthane projesi  lokasyon olarak Kağıthane, Levent, Maslak, Mecidiyeköy, Taksim, Beşiktaş gibi şehrin merkezi noktalarına yakın konumda yükseliyor. 


Türk Telekom Arena’nın karşısında yükselen Ege Yapı Kağıthane projesi Arena’ya 2 kilometre uzaklıkta Cendere Deresi boyunca uzanıyor. 


Ege Yapı Kağıthane projesinde ön talep toplanıyor!


Tel: 444 5 343

Web: http://www.egeyapigroup.com.tr/kagithane_landing.asp



projeye sor



Geri Dön