23 / 04 / 2024

Egepen, Pencere Proje'm ile bir adım önde!

Egepen, Pencere Proje'm ile bir adım önde!

Egepen Deceuninck, PENCERE PROJE’M uygulaması ile her aşamada bayilerinin müşterilerine daha iyi hizmet verebilmesini amaçlıyor. PENCERE PROJE’M, Egepen Deceuninck bayilerinin her türlü teknik bilgiye erişimini kolaylaştırıyor



Yenilikçi ürünleriyle, çevreye duyarlı PVC pencere ve kapı üretimi yapan Egepen Deceuninck, PENCERE PROJE’M uygulaması ile her aşamada bayilerinin müşterilerine daha iyi hizmet verebilmesini amaçlıyor. Doğrama sistemlerinin çizimleri, 3D görsellere erişim, rüzgâr yükü hesaplama gibi güçlü bir veri tabanına sahip PENCERE PROJE’M, Egepen Deceuninck bayilerinin her türlü teknik bilgiye erişimini kolaylaştırıyor


Egepen Deceuninck, bayileri için özel olarak tasarladığı ve Avrupa ile aynı anda  yürüttüğü PENCERE PROJE’M uygulaması ile sektöre bir yenilik daha getirdi. Tamamen bayilere özel bir alt yapıyla geliştirilen sistemde teknik her türlü bilgiye anında erişim sağlanıyor. 


Egepen Deceuninck; İstanbul, İzmir,  Ankara  ve  Adana’da kapsamlı eğitimlerle tanıtımını yaptığı PENCERE PROJE’M ile bayileri arasında daha güçlü bir bağ kurmayı da hedefliyor. Her türlü teknik bilgiye kolay erişim sağlayan uygulama, doğrama sistemlerinin çizimlerini yaparak kesit detaylarını oluşturma, renk seçenekleri ile 3D görüntü alabilme, pencerenin rüzgâr yükü hesaplarının kontrolünü sağlama, pencerenin ısı iletkenlik raporunu çıkartma, duvar montaj detaylarını hazırlama ve akabinde de logolu bir şekilde nihai tüketici ile paylaşabilme imkânı sunuyor.


Egepen Deceuninck, bayi ilişkilerini ve kurum içi ulaşılabilirliğini geliştirmek adına yaptığı tüm çalışmalara ek olarak PENCERE PROJE’M ile sektör bazında da bayilerinin her zaman bir adım önde olmalarını sağlıyor.          


Geri Dön