19 / 04 / 2024

Egeyapı ile Casper Çekmeköy'de yeni proje yapacak!

Egeyapı ile Casper Çekmeköy'de yeni proje yapacak!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper, Çekmeköy'de yeni bir proje yapmak için el sıkıştı.



Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper, Çekmeköy'de yeni bir proje yapmak için el sıkıştı. Ön talep toplanmaya başlanan bu projede ev sahiplerini müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks dairelerden oluşan bir konsept bekliyor. 

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkam İnanç Kabadayı, bu işbirliğiyle Çekmeköy'de farklı ve üst segment bir projeye imza atacaklarmı belirterek, "Bölgenin en lüks projesini inşa edeceğiz. Casper'm marka gücü, teknoloji çözümleri üe inşaat sektöründeki deneyimimizin buluşacağı bu projenin büyük ilgi göreceğim düşünüyoruz. Bu ayrıcalıklı projeyi 2016 yılının ilk çeyreğinde satışa sunmayı hedefliyoruz" dedi. 

Casper Gayrimenkul A.Ş'nin Yönetim Kurulu üyesi Nejat Saldanh da şunları söyledi: "Teknoloji alanında birçok yeniliğe imza attık ve bu sektördeki gücümüzü kanıtladık. İnşaat sektöründe projeleri ile başarılarını kanıtlamış EgeYapı ile işbirliği gerçekleştiriyoruz. Çekmeköy'de, yatırımcıya yüksek prim, oturum amaçlı alanlara ise keyifli bir yaşam sağlayacak proje geliştiriyoruz." 


Dünya 


Geri Dön