18 / 04 / 2024

Ekşioğlu İnşaat'tan Tria Kartal projesi!

Ekşioğlu İnşaat'tan Tria Kartal projesi!

Firma: Ekşioğlu İnşaat

Proje: Tria Kartal

Her günü adalar manzarası ile uyanarak karşılamak, hayatınıza değer katmak, şehir gürültüsünden uzaklaştırıp, sade ve huzurlu bir ortam yaratan ‘Tria Kartal’ özgün bir yaşam sunuyor.



3,40 mt. kat yüksekliği konforuyla kentin imkânlarını sunan ve bütün bunların ortasında, tepeden tırnağa zarafet ve yaşama keyfi sunan bir projeyi incelemeden karar vermeyin.


Her günü adalar manzarası ile uyanarak karşılamak, hayatınıza değer katmak, şehir gürültüsünden uzaklaştırıp, sade ve huzurlu bir ortam yaratan ‘Tria Kartal’ özgün bir yaşam sunuyor.  7.300 m² alan üzerinde 3 Blok ve 174 daireden oluşan proje,  5500 m² yeşil alanı ayrıcalığını barındırmaktadır.Doğa ve modern yaşamın entegre edilmiş mimarisi,  Kartal’da kaliteli ve makul yatırım fırsatı ile boy gösteriyor. Anadolu Yakası’nın gelişen yüzü Kartal’ın stratejik konumunda yer alan proje;  sahil yoluna, E5’e, Metro’ya, Anadolu Adalet Sarayı’na, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 2 dakika mesafe ile merkezi ve kolay ulaşım ağına sahiptir. 


Ekşioğlu İnşaat tan Tria Kartal projesi!


Açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, çocuk parkları, açık spor alanı, kapalı Fitness salonu alternatiflerinin yanı sıra günün yorgunluğunu atmak için uğrayacağınız Sauna ve Türk Hamamı’nda geleneksel kültürün tadını çıkartabilirsiniz. Doğanın sıcaklığında kameriye ve barbekü sefası sürebilir, sinema Tiyatro ve Karaoke salonlarında aileniz ve dostlarınız ile keyifli vakit geçirme ayrıcalığını elde edebilirsiniz. Bir diğer artı olarak özel kreş hizmeti ile çocuklarınız profesyonel eğitim alarak hem öğrenecek, hem eğlenecek…


www.eksioglutria.com

0216 425 25 25 


projeye sor



Geri Dön