19 / 04 / 2024

Elazığ Abdullahpaşa 2. Etap TOKİ ihalesini Ziver İnşaat kazandı!

Elazığ Abdullahpaşa 2. Etap TOKİ ihalesini Ziver İnşaat kazandı!

Elazığ'da yaşanan depremden en fazla etkilenen Abdullahpaşa Mahallesinde binlerce konut zarar gördü. Cumhurbaşkanlığı kararıyla mahallenin bir bölgesi riskli alan ilan edilirken, riskli alanda yer alan hasarlı binaların yıkımı gerçekleşti.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Abdullahpaşa Mahallesinde yer alan depremzedeler için yeni konutlar inşa ediliyor. TOKİ'nin inşa edeceği konutlar için 1. Etap konut ihalesi Nisan'da yapıldı. Bu ihale kapsamında 141 adet konut inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi gerçekleşecek.

2. ETAP KONUT İHALESİ YAPILDI

Gün Işığı Gazetesi'nde yer alan habere göre; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Elazığ Abdullahpaşa Mahallesi'nde 2. Etap konut ihalesi düzenlendi. 8 firmanın katılım gösterdiği ihaleyi Elazığ firmaları arasında bulunan Ziver İnşaat kazandı. 2. Etap ihale kapsamında Abdullahpaşa Mahallesinde 977 adet konut ile 100 dükkan inşaatları ile Alt yapı ve Çevre düzenleme işi gerçekleşecek. Toplam 86 bin 151 metrekare alanda yapılması planlanan konutlar 46 bloktan  meydana gelecek. İnşaatın yapım işi 240 gün boyunca devam edecek.


Geri Dön